Sýrový Karamelizovaná cibule a Portobello houba Uzený mastný recept
Dnes bych se s vámi rád podělil o skvělý recept na přípravu ve vašem kuřáku Bradley. Může se to zdát komplikované, ale je to velmi jednoduché a snadné. Postupujte podle podrobných pokynů a můžete mít tuto sýrovou karamelizovanou cibuli a Portobello Houba uzená mastná připravená za méně než 3 hodiny.
Ingredients
3 PL másla
2 cibule - mleté
2 houby Portobello – nakrájené na velmi jemné kostičky
1 libra mletého hovězího masa
½ Libra mletého vepřového masa
2 PL worcesterské omáčky
1 PL balzamikového octa
½ PL česnekového prášku
½ ČL sušeného oregana
½ Sušený tymián
½ ČL mletého černého pepře
1 ČL soli
1 ½ Pohárky strouhaného sýra mozzarella
Preparation
V hrnci na středním plameni rozpustíme máslo. Přidejte cibuli a houby portobello. Opékejte, dokud nezkaramelizují. Dejte stranou, aby dosáhl pokojové teploty.
Smíchejte mleté hovězí maso, mleté vepřové maso, worcesterskou omáčku, balzamikový ocet, česnekový prášek, oregano, tymián, pepř a sůl, dokud se dobře nespojí. Masovou směs rozválíme na čtverec 10 x 10 palců. Zabalte do velkého mrazícího sáčku nebo na pečicí papír, aby se maso snadno vyválelo do tuku.
Směs cibule a hub rozprostřete doprostřed masa klobásy. Navrch zeleninu posypeme nastrouhanou mozzarellou.
Tuk srolujte tak, aby sýr, cibule a houby byly zcela obklopeny masovou směsí. Umístěte tuk na udírnu.
Nastavte si Bradley Smoker na 250°F. Mastné kuřte asi 2 ½ hodin pomocí speciálních směsí bisket. Odstraňte, když je vnitřní teplota 165°F.
Recept Podle Steve Cylka
Speciální
Směs
Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now