Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Sýrový Karamelizovaná cibule a Portobello houba Uzený mastný recept



Dnes bych se s vámi rád podělil o skvělý recept na přípravu ve vašem kuřáku Bradley. Může se to zdát komplikované, ale je to velmi jednoduché a snadné. Postupujte podle podrobných pokynů a můžete mít tuto sýrovou karamelizovanou cibuli a Portobello Houba uzená mastná připravená za méně než 3 hodiny.

Ingredients

3 PL másla

2 cibule - mleté

2 houby Portobello – nakrájené na velmi jemné kostičky

1 libra mletého hovězího masa

½ Libra mletého vepřového masa

2 PL worcesterské omáčky

1 PL balzamikového octa

½ PL česnekového prášku

½ ČL sušeného oregana

½ Sušený tymián

½ ČL mletého černého pepře

1 ČL soli

1 ½ Pohárky strouhaného sýra mozzarella

Preparation

V hrnci na středním plameni rozpustíme máslo. Přidejte cibuli a houby portobello. Opékejte, dokud nezkaramelizují. Dejte stranou, aby dosáhl pokojové teploty.

Smíchejte mleté hovězí maso, mleté vepřové maso, worcesterskou omáčku, balzamikový ocet, česnekový prášek, oregano, tymián, pepř a sůl, dokud se dobře nespojí. Masovou směs rozválíme na čtverec 10 x 10 palců. Zabalte do velkého mrazícího sáčku nebo na pečicí papír, aby se maso snadno vyválelo do tuku.

Směs cibule a hub rozprostřete doprostřed masa klobásy. Navrch zeleninu posypeme nastrouhanou mozzarellou.

Tuk srolujte tak, aby sýr, cibule a houby byly zcela obklopeny masovou směsí. Umístěte tuk na udírnu.

Nastavte si Bradley Smoker na 250°F. Mastné kuřte asi 2 ½ hodin pomocí speciálních směsí bisket. Odstraňte, když je vnitřní teplota 165°F.

Recept Podle Steve Cylka

Speciální
Směs

Speciální směs bisket pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now