Tip steak Tacos
Naučte se, jak vyrobit steak tip tacos, skvělé letní jídlo.
Tip: Marinádový steak po dobu 48 hodin pomocí 1 galonové tašky na zip. Prosím, vařte marinádu po dobu minimálně 10 minut, abyste zajistili, že se obsah alkoholu vaří.
Ingredients
tacos:
Tipy ze svíčkové 1/16 oz
6 tortilly z mouky
4 PL zakysané smetany
1 šálek baby špenátu
½ šálku jablečné šťávy
Marináda:
1 hrnek kečupu
1 oz bílý rum
1 PL sójové omáčky
1 PL worcesterské omáčky
½ lžičky soli
½ ČL mletého pepře
1 PL nakrájené cibule
½ lžičky kajenského pepře
¼ šálku balzamikového octa
Preparation
Všechny marinované ingredience smíchejte v hrnci a vařte na středním plameni 10 minut. Před použitím nechte 5 až 10 minut sedět. Předehřejte si Bradley Smoker na 250ºF (121,1ºC). Umístěte steak na nepřilnavou podložku, položte jej na rošt a vložte do udírny.
Umístěte jablečný džus do rozprašovače a každých 20 minut postříkejte steaky, aby byla vnější strana masa vlhká.
Zapněte gril na vysokou teplotu, abyste provedli zpětné opékání steaků. Po 50 minutách v udírně udírnu stáhněte a každý kousek před vložením na gril ponořte do marinády. Nyní položte na gril a uslyšíte, jak maso prská, když se dotkne horkého grilu, a pečte do 165ºF (73,8ºC) (téměř dobře propečené).
Pomocí hadru namočte celou věc a vložte moučné tortilly do mikrovlnné trouby na 1-2 minuty. Přidejte steak, špenát a zakysanou smetanu do moučné tortilly a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards