Steak Tip Tacos

Tip steak Tacos



Naučte se, jak vyrobit steak tip tacos, skvělé letní jídlo.

Tip: Marinádový steak po dobu 48 hodin pomocí 1 galonové tašky na zip. Prosím, vařte marinádu po dobu minimálně 10 minut, abyste zajistili, že se obsah alkoholu vaří.

Ingredients

tacos:

Tipy ze svíčkové 1/16 oz

6 tortilly z mouky

4 PL zakysané smetany

1 šálek baby špenátu

½ šálku jablečné šťávy

    Marináda:

    1 hrnek kečupu

    1 oz bílý rum

    1 PL sójové omáčky

    1 PL worcesterské omáčky

    ½ lžičky soli

    ½ ČL mletého pepře

    1 PL nakrájené cibule

    ½ lžičky kajenského pepře

    ¼ šálku balzamikového octa

    Preparation

    Všechny marinované ingredience smíchejte v hrnci a vařte na středním plameni 10 minut. Před použitím nechte 5 až 10 minut sedět. Předehřejte si Bradley Smoker na 250ºF (121,1ºC). Umístěte steak na nepřilnavou podložku, položte jej na rošt a vložte do udírny.

    Umístěte jablečný džus do rozprašovače a každých 20 minut postříkejte steaky, aby byla vnější strana masa vlhká.

    Zapněte gril na vysokou teplotu, abyste provedli zpětné opékání steaků. Po 50 minutách v udírně udírnu stáhněte a každý kousek před vložením na gril ponořte do marinády. Nyní položte na gril a uslyšíte, jak maso prská, když se dotkne horkého grilu, a pečte do 165ºF (73,8ºC) (téměř dobře propečené).

    Pomocí hadru namočte celou věc a vložte moučné tortilly do mikrovlnné trouby na 1-2 minuty. Přidejte steak, špenát a zakysanou smetanu do moučné tortilly a užívejte si!

    Recept od: Bryan Edwards