Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Chuck pečeně

Teriyaki omáčka

Sůl

Pepř

Česnekový prášek

Zelené cibule

sezamová semínka

Volitelný:

Bikety z javorového dřeva

Preparation

Nakrájejte pečínku na kostičky a ochuťte ji solí, pepřem a česnekem.

Vložte hovězí maso do udírny a uďte ho při 220 °F nebo 105 °C asi 2 hodiny. Volitelný: Můžete jej udit javorovými bisketami pro další kouřovou chuť.

Po 2 hodinách umístěte maso do alobalu a vmíchejte velké množství teriyaki omáčky.

Umístěte fóliovou pánev zpět do udírny na další 2 hodiny při teplotě 270 °F nebo 135 °C.

Nechte ještě 10 minut odpočinout, než jej ozdobíte zelenou cibulkou a sezamovými semínky.

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now