Teriyaki Burnt Ends
Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!
Ingredients
Chuck pečeně
Teriyaki omáčka
Sůl
Pepř
Česnekový prášek
Zelené cibule
sezamová semínka
Volitelný:
Bikety z javorového dřeva
Preparation
Nakrájejte pečínku na kostičky a ochuťte ji solí, pepřem a česnekem.
Vložte hovězí maso do udírny a uďte ho při 220 °F nebo 105 °C asi 2 hodiny. Volitelný: Můžete jej udit javorovými bisketami pro další kouřovou chuť.
Po 2 hodinách umístěte maso do alobalu a vmíchejte velké množství teriyaki omáčky.
Umístěte fóliovou pánev zpět do udírny na další 2 hodiny při teplotě 270 °F nebo 135 °C.
Nechte ještě 10 minut odpočinout, než jej ozdobíte zelenou cibulkou a sezamovými semínky.
Recept od: Miguel vaří s ohněm
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now