Sweet And Spicy Beef Jerky

Sladké a kořeněné Sušené hovězí



Sweet & Spicy Beef trhané v receptu Bradley P10.

Ingredients

2 lb londýnské grilované hovězí pečeně

2 PL česnekového prášku

3 PL sušeného zázvoru

1 šálek Sriracha

½ šálku hnědého cukru

2 PL košer soli

2 PL černého pepře

3 PL dijonské hořčice

3 PL medu

¼ rýžový ocet

2 PL černého pepře

¼ šálku sójové omáčky

2 PL limetkové šťávy

5 PL worcesterské omáčky

Preparation

Hovězí maso nakrájíme na ¼″ nudličky.

Smíchejte všechny ingredience dohromady ve velké míse nebo sáčku Ziploc.

Přidejte nakrájené hovězí nudličky.

Dobře promíchejte, přikryjte a dejte na 24 hodin do lednice přes noc.

Druhý den vyjměte hovězí nudličky z marinády a osušte papírovými utěrkami. Pokud nebudete osušit, bude váš čas v udírně delší.

Zahřejte Bradley P10 pomocí svých oblíbených bisket na 190ºF.

Umístěte proužky hovězího masa na stojany Bradley Smoker a mezi jednotlivými proužky hovězího masa ponechte určitý prostor.

Vykuřte hovězí nudličky, dokud nebudete moci trhanec ohnout a praskne, ale nezlomí se. Pro mého dnešního kuchaře byla celková doba vaření 5,5 hodiny.

Vyjměte z Bradley, vychutnejte si trochu trhaného a zbývající trhané uchovejte v chladničce.

Recept od: Armadillo Pepper BBQ