Sladké a kořeněné Sušené hovězí
Sweet & Spicy Beef trhané v receptu Bradley P10.
Ingredients
2 lb londýnské grilované hovězí pečeně
2 PL česnekového prášku
3 PL sušeného zázvoru
1 šálek Sriracha
½ šálku hnědého cukru
2 PL košer soli
2 PL černého pepře
3 PL dijonské hořčice
3 PL medu
¼ rýžový ocet
2 PL černého pepře
¼ šálku sójové omáčky
2 PL limetkové šťávy
5 PL worcesterské omáčky
Preparation
Hovězí maso nakrájíme na ¼″ nudličky.
Smíchejte všechny ingredience dohromady ve velké míse nebo sáčku Ziploc.
Přidejte nakrájené hovězí nudličky.
Dobře promíchejte, přikryjte a dejte na 24 hodin do lednice přes noc.
Druhý den vyjměte hovězí nudličky z marinády a osušte papírovými utěrkami. Pokud nebudete osušit, bude váš čas v udírně delší.
Zahřejte Bradley P10 pomocí svých oblíbených bisket na 190ºF.
Umístěte proužky hovězího masa na stojany Bradley Smoker a mezi jednotlivými proužky hovězího masa ponechte určitý prostor.
Vykuřte hovězí nudličky, dokud nebudete moci trhanec ohnout a praskne, ale nezlomí se. Pro mého dnešního kuchaře byla celková doba vaření 5,5 hodiny.
Vyjměte z Bradley, vychutnejte si trochu trhaného a zbývající trhané uchovejte v chladničce.
Recept od: Armadillo Pepper BBQ