Uzený Sušené maso Recept formou bufetu
Abych vytvořil tento uzený trhaný bufet, vyzkoušel jsem tři recepty, které se ukázaly skvěle. Recepty původně pocházely z „Just Jerky“, ale na některých z nich jsem udělal mírné úpravy. Všechny tyto recepty jsou za 2 libry masa. Použil jsem hovězí maso, ale jsem si jistý, že jelen nebo los by fungovali dobře. Před přidáním masa nechte marinádu sedět alespoň 20 minut. Marinoval jsem je po celou noc, v lednici po dobu přibližně 10 hodin. Zasáhl jsem je 3 hodiny speciální směsi. Použil jsem dvě pečeně paže a funky ve tvaru pečeně. Všechno hovězí maso Angus.
Ingredients
Použijte pažní pečeně, já preferuji hovězí maso Angus, ale jde to i s jelenem nebo losem. Každá marináda vystačí na 2 kila masa.
Teriyaki Jerky:
1 šálek Yoshidovy omáčky na vaření
1 ČL mletého česneku
½ lžičky soli
½ lžičky čerstvě mletého černého pepře
Dědeček jerky:
1 ½ šálku sójové omáčky
2 PL hnědého cukru
1 ČL mletého česneku
1 ČL strouhaného zázvoru
1 ČL čerstvě mletého černého pepře
Pikantní Jerky:
1 šálek sójové omáčky
2 PL vloček feferonky
1 ČL uzené papriky
2 stroužky mletého česneku
2 PL mletého čerstvého česneku
3 PL pravého javorového sirupu
Preparation
Před přidáním masa nechte marinovat asi 20 minut.
Vše marinujte přes noc v lednici asi 10 hodin.
Do předehřátého Bradleyho se začalo kouřit, když se teplo vrátilo zpět na 150ºF (65,6ºC) a udržovalo teplotu mezi 165-170ºF (73,9C-76,7ºC), dokud nebyl trhanec suchý, ale pružný.
Nechal ventil úplně otevřený a nechal ho běžet bez vody v misce.
Udit je po dobu 3 hodin pomocí speciálních směsí bisket.
Speciální
Směs
Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now