Uzený Sýrové psi Recept
Tento recept na uzenou sýrovou psi je jedním z mých oblíbených poloobdaných uzených receptů na klobásy. Pochází z knihy Eldona R. Cutlipa „Sausage & Jerky Handbook“. Toto je skvělá kniha pro každého, kdo má zájem o to, aby si vytvořil vlastní trhaný a/nebo klobásu.
Eldonův postup pro sýrové psy je plně vařit klobásu (155 f) v kuřáku. A pak to můžete jíst horké nebo studené. Zjistil jsem, že tento recept funguje velmi dobře tím, že dělám polosemětný kouř, který ho udržuje jako čerstvou klobásu (není plně vařen). A pak ji můžete připravit metodou, kterou vysvětlím po receptu.
Obvykle ráda používám Moose a/nebo Caribou. Někdy přidám malý černý medvěd, kromě nějakého vepřového zadku a trochu oříznutí hovězího masa.
Ingredients
Pro 10 # várku sýrových psů:
6 lb libového masa s 2 lb zadku a 2 lb hovězího odřezků.
2 ČL vulkanizační soli (pražský prášek #1)
4 lžíce košer soli
1 PL koriandru
1 PL bílého pepře
2 PL česnekového prášku
2 lžíce bludiště
2 lžíce cibulového prášku
2 ČL kari
1 ČL červené papriky
1 ČL kajenského pepře
1 polévková lžíce celé hořčice (mleté, chcete-li)
¼ šálku práškové dextrózy
¼ šálku sušiny kukuřičného sirupu
½ šálku odtučněného sušeného mléka (jemně mleté na klobásu)
¾ Lb středně strouhaný sýr Cheddar
¾ Lb ostrého strouhaného sýra Cheddar
Pro tento recept obvykle používám střívka Hog (35 mm), ale je možné použít střívka Sheep (22 mm) na délku nohy.
Preparation
Po naplnění vložte články do vany a nechte je uležet přes noc v lednici.
Poté vyjdou a suší se na vzduchu po dobu asi jedné hodiny a poté jdou do BS.
Dát jim ½ hodinu ve 100ºF a žádný kouř, pak 1 hodinu při 120ºF (ventil plně otevřený) se 3 Hickory puky. Poté otočte stojany a další 1 hodinu se 3 puky (Vent⅓ otevřeno) na 120ºF.
Vypněte BS, otevřete dvířka, a když články vychladnou, jsou vakuově utěsněny nebo uvařeny.
Při této nízké teplotě se nemusí sprchovat, střívka se přizpůsobí klobáse.
Vaření:
Jednou z metod je vařit klobásu v hrnci. Přidejte pár nakrájených středních bílých cibulí a 2 lahve vybraného piva.
Jakmile se pivo a cibule zahřejí na střední teplotu (1 hodina), přidejte klobásu a předvařte ji (45 minut). Poté vezměte klobásu na předehřátí grilu, aby zhnědla, po dosažení 155ºF. Vrací se zpět do hrnce a jsou připraveny ke konzumaci.
Pro koření přidejte trochu kysaného zelí, syrovou cibuli, křen atd.
Velmi chutné je také samotné vaření na grilu nebo restování na pánvi
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now