Roquefort Steer Burger Recipe

Uzený Roquefort Steer Burger Recept



Toto je hamburger, který je neobvyklý a skvělý. Má překvapivé zvraty. Žádný kečup nebo hořčice. Odtud je to na vás. Můžete buď grilovat nebo kouřit hamburger. Raději kouřím při 200 ° F po dobu asi 20 minut, pak zasáhnu gril, dokud není hotovo.

Ingredients

Mleté sklíčidlo ochucené – tuk dává lepší chuť

Burgerová houska se sezamovými semínky

Preparation

Udělejte hamburgery asi ½″ silné a dostatečně velké, aby zcela pokryly velkou housku na burger se sezamovými semínky. Sůl a pepř na dochucení. Každý z nich bude vážit asi ⅓ + libry.

Vložte do udírny předehřáté na 200 °F a aplikujte 20 minut kouře. Poté je vyjměte z udírny a dopečte je na grilu.

Nebo jen plně opečte na grilu.

Housku zlehka opečte a obě vnitřní strany housky potřete dobrým „Roquefortovým dresinkem“.

Navrch burger a cibulka, Vlasic Hamburger Koprový nálev. PLUS: cokoli, co vás napadne (hlávkový salát, rajče, slanina atd.).

Užívat si

ChefBill