Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Uzený opakovaný opakovaný Tomahawk Steak Recept



Naučte se, jak vyrobit nějaký uzený reverzní steak Tomahawk, jeden z nejchutnějších kusů hovězího masa.

Tip: Marinádový steak po dobu 48 hodin pomocí 1 galonové tašky na zip. Prosím, vařte marinádu po dobu minimálně 10 minut, abyste zajistili, že se obsah alkoholu vaří.

Ingredients

1 hrnek kečupu

1 oz bílý rum

¼ šálku melasy

1 PL citronové šťávy

1 PL worcesterské omáčky

1 PL sójové omáčky

½ ČL mletého pepře

½ lžičky soli

½ lžičky kajenského pepře

¼ šálku balzamikového octa

1 PL nakrájené cibule

Preparation

Všechny marinované ingredience smíchejte v hrnci a vařte na středním plameni 10 minut. Před použitím nechte 5 až 10 minut sedět.

Předehřejte si Bradley Smoker na 226ºF (107,8ºC), ochuťte všechny strany steaku solí a pepřem. Umístěte do udírny s teploměrovou sondou pro sledování vnitřní teploty.

Po 60 minutách v udírně steak otočte. Jakmile steak dosáhne vnitřní teploty 135ºF (57,2ºC), vypněte udírnu.

Rozpalte gril a opečte steak z obou stran. Steak opékejte z obou stran 15 až 20 sekund. na steak položte 2 lžíce másla. Odpočívejte 10 minut a podávejte!

Recept od: Bryan Edwards