Uzený opakovaný opakovaný Tomahawk Steak Recept
Naučte se, jak vyrobit nějaký uzený reverzní steak Tomahawk, jeden z nejchutnějších kusů hovězího masa.
Tip: Marinádový steak po dobu 48 hodin pomocí 1 galonové tašky na zip. Prosím, vařte marinádu po dobu minimálně 10 minut, abyste zajistili, že se obsah alkoholu vaří.
Ingredients
1 hrnek kečupu
1 oz bílý rum
¼ šálku melasy
1 PL citronové šťávy
1 PL worcesterské omáčky
1 PL sójové omáčky
½ ČL mletého pepře
½ lžičky soli
½ lžičky kajenského pepře
¼ šálku balzamikového octa
1 PL nakrájené cibule
Preparation
Všechny marinované ingredience smíchejte v hrnci a vařte na středním plameni 10 minut. Před použitím nechte 5 až 10 minut sedět.
Předehřejte si Bradley Smoker na 226ºF (107,8ºC), ochuťte všechny strany steaku solí a pepřem. Umístěte do udírny s teploměrovou sondou pro sledování vnitřní teploty.
Po 60 minutách v udírně steak otočte. Jakmile steak dosáhne vnitřní teploty 135ºF (57,2ºC), vypněte udírnu.
Rozpalte gril a opečte steak z obou stran. Steak opékejte z obou stran 15 až 20 sekund. na steak položte 2 lžíce másla. Odpočívejte 10 minut a podávejte!
Recept od: Bryan Edwards