Uzený Kobliha Burger Recept
Tento uzený koblihový hamburgerový recept je perfektní, pokud nejste v jakémkoli stravě. Vyberte si dřevo preference, ale Hickory a Whisky Oak budou fungovat skvěle. Použijte uzený sýr čedar pro extra kouřovou chuť
Ingredients
1 lb mletého hovězího masa
1 ČL soli
½ ČL česnekového prášku
½ ČL cibulového prášku
½ ČL oregana
½ ČL mletého černého pepře
8 plátků slaniny - vařené
2 PL oleje
4 vejce
4 plátky sýra – pro extra kouřovou chuť použijte uzený čedar!
8 glazovaných koblih
Bradley Flavour Bisquettes dle výběru - hickory nebo whisky dub fungují skvěle
Preparation
Rukama vmasírujte sůl, česnekový prášek, cibulový prášek, oregano a černý pepř do mletého hovězího masa. Rozdělte na 4 stejné části a vytvarujte burgerové placičky. Umístěte na udírnu.
Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru.
Umístěte hamburgery do udírny a kuřte, dokud nejsou uvařené a nedosáhnou vnitřní teploty 165 °F, asi 2½ hodiny.
Na pánvi rozpálíme olej a smažíme vejce slunečnou stranou nahoru.
Sestavte hamburgery položením koblihy na talíř. Poté položte na plátek sýra, burger placičku, sázené vejce a dva plátky slaniny. Navrch dejte další glazovanou koblihu.
Servírujte a užívejte si!
Recept od: Steve Cylka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now