Smoked Donut Burger

Uzený Kobliha Burger Recept



Tento uzený koblihový hamburgerový recept je perfektní, pokud nejste v jakémkoli stravě. Vyberte si dřevo preference, ale Hickory a Whisky Oak budou fungovat skvěle. Použijte uzený sýr čedar pro extra kouřovou chuť

Ingredients

1 lb mletého hovězího masa

1 ČL soli

½ ČL česnekového prášku

½ ČL cibulového prášku

½ ČL oregana

½ ČL mletého černého pepře

8 plátků slaniny - vařené

2 PL oleje

4 vejce

4 plátky sýra – pro extra kouřovou chuť použijte uzený čedar!

8 glazovaných koblih

Bradley Flavour Bisquettes dle výběru - hickory nebo whisky dub fungují skvěle

Preparation

Rukama vmasírujte sůl, česnekový prášek, cibulový prášek, oregano a černý pepř do mletého hovězího masa. Rozdělte na 4 stejné části a vytvarujte burgerové placičky. Umístěte na udírnu.

Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru.

Umístěte hamburgery do udírny a kuřte, dokud nejsou uvařené a nedosáhnou vnitřní teploty 165 °F, asi 2½ hodiny.

Na pánvi rozpálíme olej a smažíme vejce slunečnou stranou nahoru.

Sestavte hamburgery položením koblihy na talíř. Poté položte na plátek sýra, burger placičku, sázené vejce a dva plátky slaniny. Navrch dejte další glazovanou koblihu.

Servírujte a užívejte si!

Recept od: Steve Cylka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now