alt="Smoked beef tenderloin"

Uzený Hovězí svíčková Recept



Naučte se, jak kouřit perfektní pečeně hovězí svíčkové s kuřákem Bradley a šéfkuchařem Teda. Čtenář šéfkuchaře nám ukazuje svá tajemství, pokud jde o výrobu uzeného hovězího svíčkové, který je šťavnatý a šťavnatý, a nebojte se, kuřák Bradleyho masa dělá tento recept pěkný a jednoduchý.

Začněte středovým řezným pečením. Potom ji zapáchejte směsí česneku, medu, bylin a trochu hořčice a armagnac. Dále naneste pěkný pepřový tření a vložte pečeně svíčkové směs roztaveného másla a armagnac. Vložte pečeně do kuřáka Bradleyho a začněte kouřit pomocí biskettes Special Blend Blend Special. Kouřte hovězí svíčkové po dobu asi 1,5 do 2 hodin a voila, máte perfektní pečenou pečenou hovězí svíčkou, která určitě potěší vás a vaše hosty (to znamená, pokud se opravdu chcete podělit)!

Ingredients

Středově nakrájená hovězí svíčková pečeně, přibližně 1 ½ – 2 libry a obložená (Tip: můžete požádat svého řezníka, aby to udělal za vás)

4 pepřová omáčka:

2 polévkové lžíce drceného černého pepře, drceného růžového pepře, drceného bílého pepře, drceného sečuánského pepře

1 lžíce košer soli

Bylinkovo česnekovo hořčičná bašta:

8 stroužků čerstvého česneku, mletého

¼ šálku nasekaných čerstvých bylinek (petržel rozmarýn tymián).

2 lžičky každé horké anglické hořčice a medu

1 PL olivového oleje a 2 unce armaňaku

Preparation

4 pepřová omáčka:

V misce smíchejte 4 kuličky pepře a košer sůl. Dát stranou.

Bylinkový česnekový hořčičný základ:

V malé misce smíchejte česnek, bylinky, hořčici, med, olivový olej a armaňak. Promícháme a dáme stranou.

Armagnac Butter Injection:

V malém hrnci na středně mírném ohni rozpusťte jednu tyčinku másla, přidejte 1 oz armaňaku a odstavte a udržujte teplé.

Nastavte Bradley Smoker podle pokynů výrobce.

Nastavte teplotu na 230ºF.

Vezměte hovězí svíčkovou a potřete ji bylinkovou česnekovou hořčičnou baštou, poté ji potřete 4 paprikovou drtí a pevně přitlačte, aby paprika přilnula. Vstříkněte směs másla Armagnac a vložte do udírny.

Nastavte teploměr na vnitřní teplotu 135ºF. Kouřte 1½ – 2 hodiny, dokud vnitřní teplota neukáže 135ºF.

Během uzení vstříkněte do hovězí svíčkové máslo Armagnac, protože se kouří.

Odstraňte z kuřáka. Maso nechte 5-10 minut odpočinout.

Nakrájejte a podávejte.

Speciální
Směs

Speciální směs bisket pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now