WTS Brisket Recipe

Uzený WTS Brisket Recept



Připravte se na nezapomenutelný zážitek z hrubého s tímto pečlivě vytvořeným receptem. Po stárnutí hrudníku po celé týdny, aby se zvýšila jeho chuť, ořízněte přebytečný tuk a velkoryse ho obtěžujte chutným třením, než jej kouří nízko a pomalu v kuřáku Bradley. Výsledkem je něžný, šťavnatá a ústní vodovodní hrudník, který vás nechá více toužit, doplněný tantalizující vůní, která během procesu vaření zaplňuje vaši kuchyň.

Ingredients

Hrudník o hmotnosti 9-12 liber

Ingredience na tření:

¾ šálek papriky

¼ šálku každého hrubého černého pepře, hrubé soli a cukru

2 lžíce každého chilli prášku, česnekový prášek, cibulový prášek a 2 lžičky kajenského pepře

Preparation

Stárnutí hrudníku:

Pokud jste si koupili tržně ořezanou hruď, vytáhněte ji z obalu a utěsněte; balicí stroj je připravený.

Hrudník dejte do lednice alespoň na 2 týdny (lepší je 3), každý den je otočte.

Ořezávání hrudníku:

Den před uzením vytáhněte hruď z obalu, abyste ji trochu ořízli. Pokud jste si koupili ořezaný trh, už můžete jít.

Na balírně odřízněte těžké kusy tuku, ale nenechte se příliš unést na čepici, protože slouží jako samopalník, když ji vaříme.

Jakmile odstraníte těžké části tuku, uvidíte tukovou stužku, která odděluje plošku od špičky. Přejíždějte nožem po této stuze, jako byste je chtěli oddělit. Pokud bylo vaše ohýbání v obchodě správné, neměli byste mít příliš silnou stuhu a nebudete muset příliš odstraňovat.

Příprava na uzení/vaření:

Vyberte si svůj oblíbený maz a nestyďte se s ním. Zakryjte celé hrudí a nezapomeňte potáhnout místo, kde byla tuková stuha.

Umístěte hrudník do 2 galonového zipového zámku (pokud nemůžete najít tak velký zipový zámek, utěsněte jej vysavačem) a vypusťte co nejvíce vzduchu.

Dejte přes noc do lednice.

Kouření:

Vytáhněte hruď ze sáčku a položte ji na stojan na pultu.

Nechte hrudí na lince asi hodinu. Jakmile se začne potit, můžete vyrazit. A super je, že to není ani uvařené a už to voní.

Předehřejte svůj Bradley Smoker na 220 °F.

Vložte hrudí do udírny na střední mřížku. Obnovení teploty ve skříni bude trvat poměrně dlouho, zvláště pokud máte plnou náplň.

Jakmile se kuřák vrátí na teplotu 220 °F, aplikujte 4 hodiny kouře. Používám mesquite, ale použiji jakoukoli příchuť, která vám vyhovuje.

Vytáhněte hruď z udírny a všimnete si, že se docela zmenšily – to je dobrá věc.

Vložte hrudí do alobalu s kapkou jablečné šťávy.

Formu pevně zakryjte pevnou fólií a vložte do trouby @ 220 °F.

Dělat hruď nestřílím na žádnou vnitřní teplotu spíš tak jen nízko a pomalu, ale pokud bych měl tipovat tak asi 190-205.

Vyjměte z pánve a pevně zabalte do fólie.

FTC jen na několik dalších hodin (4–5 hodin). Načasujte si FTC na večeři, pokud budete potřebovat trochu více nebo méně, budete v pořádku! Naučil jsem se, že FTC je velký klíč, díky lidem z Bradley Forum... Vtáhne všechnu šťávu zpět do masa! Když už mluvíme o šťávě, když vytahujete pánve plné hrudí z trouby, nalijte šťávu do hrnce. Je to sakra základ pro omáčku!

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now