Boneless Cross Rib Roast

Uzené vykostěné Cross Rib Pečené Recept



Dopřejte si ústní zalévání, uzené křížové žebro pečeně, která je něžná a chutná. Tento recept používá chutnou metodu marinády a pomalu vaření k vytvoření lahodné, klasické pečené hovězí večeře, ideální pro každou zvláštní příležitost.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) vykostěné křížové žebírkové pečeně

1 Střední cibule - nakrájená na kostičky

1 Bobkový list

Každý nasekejte čerstvý tymián, majoránku a oregano

30 ml (2 lžíce) oleje

2 stroužky česneku - nasekané

500 ml (2 c) červeného vína

Preparation

Z masa odstraňte přebytečný tuk.

Vložte maso do vzduchotěsné nádoby.

Zbylé ingredience smícháme a nalijeme na maso v nádobě.

Nádobu uzavřete a dejte přes noc do lednice, občas otočte.

Způsob kouření:

Vyjměte z marinády a osušte.

Marinádu si rezervujte pro případné pozdější použití jako omáčku.

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).

Umístěte pečeně na naolejovanou udírnu v horní polovině udírny Bradley Smoker.

Pomocí bisket s příchutí Special Blend uďte/vařte 7 – 8 hodin nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 65 °C (150 °F).

Sloužit:

Před vyřezáváním nechte 10 minut odstát. Vychutnejte si tradiční hovězí pečeně, jako jsou pečené brambory, naše bohatá zeleninová omáčka, křen a jorkšírský pudink. Báječné silné plátky na sendviče druhý den!

Speciální
Směs

Speciální směs bisket pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now