Uzené vykostěné Cross Rib Pečené Recept
Dopřejte si ústní zalévání, uzené křížové žebro pečeně, která je něžná a chutná. Tento recept používá chutnou metodu marinády a pomalu vaření k vytvoření lahodné, klasické pečené hovězí večeře, ideální pro každou zvláštní příležitost.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) vykostěné křížové žebírkové pečeně
1 Střední cibule - nakrájená na kostičky
1 Bobkový list
Každý nasekejte čerstvý tymián, majoránku a oregano
30 ml (2 lžíce) oleje
2 stroužky česneku - nasekané
500 ml (2 c) červeného vína
Preparation
Z masa odstraňte přebytečný tuk.
Vložte maso do vzduchotěsné nádoby.
Zbylé ingredience smícháme a nalijeme na maso v nádobě.
Nádobu uzavřete a dejte přes noc do lednice, občas otočte.
Způsob kouření:
Vyjměte z marinády a osušte.
Marinádu si rezervujte pro případné pozdější použití jako omáčku.
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 100 °C (220 °F).
Umístěte pečeně na naolejovanou udírnu v horní polovině udírny Bradley Smoker.
Pomocí bisket s příchutí Special Blend uďte/vařte 7 – 8 hodin nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 65 °C (150 °F).
Sloužit:
Před vyřezáváním nechte 10 minut odstát. Vychutnejte si tradiční hovězí pečeně, jako jsou pečené brambory, naše bohatá zeleninová omáčka, křen a jorkšírský pudink. Báječné silné plátky na sendviče druhý den!
Speciální
Směs
Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now