Smoked Savory Stuffed Cheesy Meatballs Recipe

Recept na uzené slané plněné sýrové karbanátky



Ingredients

1 lb broušeného sklíčidla

½ šálku strouhaného parmezánu

½ šálku nastrouhaného čedaru

½ šálku jemně nakrájené cibule

1/3 šálku jemně nasekaného jalapeno (volitelně pro extra koření)

1 velké vejce (celé)

¼ pohár Worcestershire

¼ šálku Bradley's Herb Blend Rub

½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky

¼ až ½ palce kostky čedaru, pepře nebo jiného oblíbeného sýra

Preparation

Teplota kuřáka: 110-120°C

Teplota hotového masa: 71°C

Doporučené dřevo: jablko

Všechny ingredience smíchejte ručně a válejte do masových kuliček tak, že maso dlaní dlaní.

Ujistěte se, že máte v každé masové kouli ½ palce kostku sýra

Nyní můžete podle potřeby potřít BBQ omáčkou a navrch nastrouhat strouhaný sýr