Recept na uzené slané plněné sýrové karbanátky
Ingredients
1 lb broušeného sklíčidla
½ šálku strouhaného parmezánu
½ šálku nastrouhaného čedaru
½ šálku jemně nakrájené cibule
1/3 šálku jemně nasekaného jalapeno (volitelně pro extra koření)
1 velké vejce (celé)
¼ pohár Worcestershire
¼ šálku Bradley's Herb Blend Rub
½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky
¼ až ½ palce kostky čedaru, pepře nebo jiného oblíbeného sýra
Preparation
Teplota kuřáka: 110-120°C
Teplota hotového masa: 71°C
Doporučené dřevo: jablko
Všechny ingredience smíchejte ručně a válejte do masových kuliček tak, že maso dlaní dlaní.
Ujistěte se, že máte v každé masové kouli ½ palce kostku sýra
Nyní můžete podle potřeby potřít BBQ omáčkou a navrch nastrouhat strouhaný sýr