Uzený Ribeye Recept
Nepotřebujete moc k přípravě tohoto uzeného ribeye. Jen sůl, pepř a pekanové biskety. Šaty steaků s trávou krmeným máslem Kerrygold a užijte si nejlepší steak vůbec!
Ingredients
6 – 12 až 16 uncí. ribeyes
Sůl a pepř
Máslo
Pekanové biskety
Preparation
6 steaků před uzením osolte a opepřete (můj odležel 2 dny).
Nastavte teplotu udírny na 200ºF.
Umístěte 2 steaky na stojan a použijte umístění prostředních 3 stojanů.
Umístěte teploměr do nejmenšího steaku a umístěte jej na horní mřížku.
Pomocí pekanového dřeva začněte vařit a udit, zatímco se udírna zahřeje.
Vařte, dokud vnitřní teplota (před stanováním a opékáním) nedosáhne požadované teploty (já jsem běžel na 120ºF vnitřní, abych dosáhl dokonalého středně propečeného steaku).
Sundejte a stanu 10 minut.
Na grilu o teplotě 400ºF rychle opékejte 1 minutu z každé strany.
Oblékněte steaky máslem Kerrygold krmeným trávou a UŽIJTE SI NEJLEPŠÍ STEAK EVER!!!
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now