Smoked Ribeye Recipe

Uzený Ribeye Recept



Nepotřebujete moc k přípravě tohoto uzeného ribeye. Jen sůl, pepř a pekanové biskety. Šaty steaků s trávou krmeným máslem Kerrygold a užijte si nejlepší steak vůbec!

Ingredients

6 – 12 až 16 uncí. ribeyes

Sůl a pepř

Máslo

Pekanové biskety

Preparation

6 steaků před uzením osolte a opepřete (můj odležel 2 dny).

Nastavte teplotu udírny na 200ºF.

Umístěte 2 steaky na stojan a použijte umístění prostředních 3 stojanů.

Umístěte teploměr do nejmenšího steaku a umístěte jej na horní mřížku.

Pomocí pekanového dřeva začněte vařit a udit, zatímco se udírna zahřeje.

Vařte, dokud vnitřní teplota (před stanováním a opékáním) nedosáhne požadované teploty (já jsem běžel na 120ºF vnitřní, abych dosáhl dokonalého středně propečeného steaku).

Sundejte a stanu 10 minut.

Na grilu o teplotě 400ºF rychle opékejte 1 minutu z každé strany.

Oblékněte steaky máslem Kerrygold krmeným trávou a UŽIJTE SI NEJLEPŠÍ STEAK EVER!!!

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now