Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 libry mletého hovězího masa
1 ČL oregano
½ lžičky soli
½ ČL česnekového prášku
½ ČL cibulového prášku
1½ šálku strouhaného sýra mozzarella
¾ šálku feferonek - nakrájených na kostičky
½ šálku zelených oliv - nakrájených na kostičky
1 šálek omáčky na pizzu
Bikety s příchutí Bradley
Preparation
Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru.
V malé misce smíchejte mleté hovězí maso, oregano, sůl, česnekový prášek a cibulový prášek, dokud se důkladně nespojí.
V misce smícháme nastrouhanou mozzarellu, feferonky a zelené olivy.
Vezměte malou hrst masové směsi a vytvořte karbanátek o velikosti asi 1,5 palce. Uprostřed udělejte palcem malou prohlubeň. Do prohlubně vložíme část směsi sýra, feferonek a oliv a maso přiklopíme kolem sýrové směsi tak, aby bylo zakryté.
Oběma rukama rolujte maso tak, aby bylo poměrně kulaté. Umístěte masovou kuličku na udírny Bradley. Udělejte to se zbývajícím masem a sýrem.
Umístěte stojany na kuřáky do Bradley Smoker. Udit masové kuličky, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 165 ° F, asi 2½ hodiny.
Masové kuličky pokapejte trochou pizzové omáčky a podávejte horké!
Recept od: Steve Cylka