Smoked Pizza Bombs

Smoked Pizza Bombs Recipe



Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!

Ingredients

2 libry mletého hovězího masa

1 ČL oregano

½ lžičky soli

½ ČL česnekového prášku

½ ČL cibulového prášku

1½ šálku strouhaného sýra mozzarella

¾ šálku feferonek - nakrájených na kostičky

½ šálku zelených oliv - nakrájených na kostičky

1 šálek omáčky na pizzu

Bikety s příchutí Bradley

Preparation

Nastavte udírnu na 275 °F s použitím Bradley Flavour Bisquettes dle výběru.

V malé misce smíchejte mleté hovězí maso, oregano, sůl, česnekový prášek a cibulový prášek, dokud se důkladně nespojí.

V misce smícháme nastrouhanou mozzarellu, feferonky a zelené olivy.

Vezměte malou hrst masové směsi a vytvořte karbanátek o velikosti asi 1,5 palce. Uprostřed udělejte palcem malou prohlubeň. Do prohlubně vložíme část směsi sýra, feferonek a oliv a maso přiklopíme kolem sýrové směsi tak, aby bylo zakryté.

Oběma rukama rolujte maso tak, aby bylo poměrně kulaté. Umístěte masovou kuličku na udírny Bradley. Udělejte to se zbývajícím masem a sýrem.

Umístěte stojany na kuřáky do Bradley Smoker. Udit masové kuličky, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 165 ° F, asi 2½ hodiny.

Masové kuličky pokapejte trochou pizzové omáčky a podávejte horké!

Recept od: Steve Cylka