Uzený Pikantní olé trhané Recept
Ověřte svou snackingovou hru pomocí našeho uzeného kořeněného receptu Olé Jerky! Tato léčba v ústech je plná odvážné, kouřové chuti a ohnivým kopem tepla, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří mají rádi své občerstvení s trochou dalšího kopu.
Ingredients
1½ Kg (3 lb) libového masa (hovězí, zvěřina)
60 ml (4 polévkové lžíce) vody
60 ml (4 polévkové lžíce) Worcestershire omáčka
10 ml (2 lžičky) soli
10 ml (2 lžičky) cukru
4 stroužky česneku - lisované
3 ml (1/2 lžičky) pálivé omáčky
10 ml (2 lžičky) mletého kmínu
10 ml (2 lžičky) mletého koriandru
15 ml (1 polévková lžíce) chilli prášek
Preparation
Maso s obilím nakrájejte na proužky o tloušťce 3 mm (⅛″).
Zbývající ingredience smícháme a směsí vetřeme na nudličky masa.
Vložte do skleněné nebo plastové (nekovové) nádoby, zakryjte a dejte přes noc do chladničky.
Vyjměte proužky masa z lednice, položte je na naolejované udírny a nechte oschnout a ztuhnout.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 65 °C (150 °F).
Pomocí speciálních směsí příchutí bisket kouřte/vařte s otevřeným větracím otvorem a bez vody v odkapávací misce po dobu přibližně 6 až 8 hodin.
Sloužit:
Jerky je skvělá svačina pro turistiku, lov a rybaření, protože nepotřebuje chlazení.
Speciální
Směs
Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now