Spicy Olé Jerky Recipe

Uzený Pikantní olé trhané Recept



Ověřte svou snackingovou hru pomocí našeho uzeného kořeněného receptu Olé Jerky! Tato léčba v ústech je plná odvážné, kouřové chuti a ohnivým kopem tepla, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří mají rádi své občerstvení s trochou dalšího kopu.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) libového masa (hovězí, zvěřina)

60 ml (4 polévkové lžíce) vody

60 ml (4 polévkové lžíce) Worcestershire omáčka

10 ml (2 lžičky) soli

10 ml (2 lžičky) cukru

4 stroužky česneku - lisované

3 ml (1/2 lžičky) pálivé omáčky

10 ml (2 lžičky) mletého kmínu

10 ml (2 lžičky) mletého koriandru

15 ml (1 polévková lžíce) chilli prášek

Preparation

Maso s obilím nakrájejte na proužky o tloušťce 3 mm (⅛″).

Zbývající ingredience smícháme a směsí vetřeme na nudličky masa.

Vložte do skleněné nebo plastové (nekovové) nádoby, zakryjte a dejte přes noc do chladničky.

Vyjměte proužky masa z lednice, položte je na naolejované udírny a nechte oschnout a ztuhnout.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 65 °C (150 °F).

Pomocí speciálních směsí příchutí bisket kouřte/vařte s otevřeným větracím otvorem a bez vody v odkapávací misce po dobu přibližně 6 až 8 hodin.

Sloužit:

Jerky je skvělá svačina pro turistiku, lov a rybaření, protože nepotřebuje chlazení.

Speciální
Směs

Speciální směs bisket pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno tak, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť a dobře se hodí k drůbeži, rybám, mořským plodům, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now