Uzená napařování Pastrami Recept
Mnoho z nich zveřejnilo, jak moc se jim líbí můj recept na pastrami, ale nebyli spokojeni s texturou masa. Plně kouření masa v kuřáku, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 ° F, produkuje pastrami sušičku, než by se člověk dostal do jejich místního deli.
Ve snaze získat produkt, který je více vlhčtější, nechal jsem na masu více tuku, kouřil jsem tuk nahoru a skončil napařováním. Pokud jde o to, získáte lepší hotový produkt než kouření/vaření v kuřáku.
Poznámka: Pokud si všimnete párátka v jedné pastrami na fotografiích, je to proto, že jsem každou pastrami vyléčil jinak. Na jednom jsem použil suchý lék (suchý solanka) a druhý nakládal (mokrý opíraný). Pruho pásem byla umístěna do nakládané pastrami, aby ji sledovala. Chtěl jsem zjistit, zda by byl vyléčený slaný roztok vlhčtější. Vždycky jsem cítil, že z suchého uzdraveného hrudníku dostanete lepší pastrami a alespoň pro tento pokus se to stalo skutečností.
Ingredients
Připravené pastrami, nevařené (Pokud je vaše pastrami již plně uvařené, můžete stále použít toto nastavení k ohřívání (napařování) pastrami, dokud se nezahřeje, před podáváním.)
Použijte svůj oblíbený recept na uzené a kořeněné pastrami. Pokud nemáte recept, buď jeden z těchto jsou dobré možnosti: hovězí pastrami nebo recept na pastrami.
Preparation
Kouření (volitelné):
Vložte pastrami na obrácený podnos Bradley, tučnou stranou nahoru a nechte sušit na vzduchu alespoň 4 hodiny v chladničce nebo 2 hodiny při pokojové teplotě pomocí ventilátoru, který uschne na vzduchu.
Vložte pastrami do 100 °F předehřátého Bradley Smoker a začněte aplikovat čtyři hodiny kouře.
Po prvních dvou hodinách kouření zvyšte teplotu na 225 °F. Pro kouřovou příchuť používám 2 hodiny dubu a končím 2 hodinami jablka.
Kouřte/vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 150 °F.
Když pastrami dosáhne vnitřní teploty 150 ° F, vyjměte je z udírny.
Před vařením v páře nechte maso odpočinout a zcela vychladnout. Je lepší, když ho necháte 24-48 hodin vychladit v lednici. Během chlazení zabalte hruď do jedné vrstvy plastu; tučnou stranou nahoru a dejte do lednice. Pokud chcete chladit 24 hodin nebo déle, zakryjte plast jednou vrstvou hliníkové fólie.
Napařování:
Poté, co si pastrami dostatečně odpočine a vychladne, je nyní čas je v troubě napařit. Umístěte rošt do druhé polohy zespodu a předehřejte troubu na 275 °F – 300 °F.
Do pekáče dejte na dno pánve jeden palec horké vody a maso položte tučnou stranou nahoru na mřížku, aby se nedostalo do vody.
Pokud nemáte rošt na zvednutí masa, aby se nedostalo do tekutiny, můžete použít obrácený rošt Bradley (pokud se vám vejde do pánve). Se stojany Bradley nebudete moci přidat jeden palec vody, takže možná budete muset kontrolovat hladinu vody během vaření. Nebo můžete hliníkovou fólii pevně zabalit do čtyř jednopalcových kuliček a na hliníkové kuličky umístit chladicí stojan.
Nedávno jsem narazil na tyto 9palcové napařovací stojany na wok, které fungují dobře. Jeden stojan je dostatečně velký, aby pojal jeden celý pastrami nad vodou. Na každé pastrami budete potřebovat jeden stojan. Co je dělá univerzálními, je to, že jsou malé, takže pokud máte pouze jeden pastrami na vaření; vejdou se na menší pánev a usnadňují čištění.
Na sporáku:
Na sporáku pevně přikryjte pánev těsně přiléhajícím víkem nebo použijte silnou hliníkovou fólii a ujistěte se, že se fólie nedotýká masa. Přiveďte tekutinu k varu a opatrně ji přeneste do trouby a nechte ji vařit, dokud nedosáhne vnitřní teploty 160 °F. Pokud používáte sondu, je nejlepší ji umístit před zatavením fólie. Obecně nezapojím sondu do přijímače, dokud nevložím pánev do trouby.
Po uvaření nechte 45 minut až hodinu odpočinout. Po odpočinutí si konzervu nakrájejte nebo nechte maso znovu vychladnout, zabalte do plastové fólie, poté do vrstvy fólie a dejte do lednice pro pozdější použití. Můžete ho jíst studený nebo ohřátý.
Chcete-li ohřát studené pastrami, vařte v páře, dokud se nezahřeje, a poté nakrájejte. Až budete připraveni k jídlu, nakrájejte pastrami na tenké plátky přes zrno, abyste získali křehký plátek. Nebo pastrami předem nakrájejte, uzavřete do sáčků FoodSaver a můžete je ohřát vložením sáčků do vroucí vody, dokud se neprohřejí. Pastrami můžete skladovat v lednici až sedm dní, nebo zmrazit pro delší skladování.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now