Uzený Masové koule recept
Dopřejte si konečný zážitek z masa s tímto receptem. Kombinace perfektní směsi mletého hovězího masa a vepřového masa, kořeněné aromatickými bylinkami, kořením a omáčkou Worcestershire, jsou tyto jemné masové kuličky uzeny k dokonalosti, než jsou udeřeny v omáčce marinara, přelité Melty Buffalo Mozzarella a zakončené v kuřáku pro neodolatelně Chuťová a sýrová radost.
Ingredients
1 libry mletého hovězího masa
1 libry mletého vepřového masa
2 vejce
2 šálky strouhanky namočené v ⅓ mléka
2 PL worcesterské omáčky
1 ČL mořské soli
1 lžička chilli vloček
1 ČL mletého černého pepře
1,5 hrnku strouhaného parmazánu
Napůl nakrájená cibule
6 utřených stroužků česneku
1 ČL sušeného oregana
Preparation
Smíchejte oregano, stroužky česneku, cibuli, černý pepř, chilli vločky, mořskou sůl, worcesterskou omáčku, strouhanku, mléko, vejce, vepřové a hovězí maso dohromady.
Jakmile jsou vaše ingredience smíchány, vyválejte je do koule vaší velikosti a vložte je do udírny Bradley, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 120 °F (49 °C).
Jakmile jsou masové kuličky hotové, položte je na litinovou pánev a nalijte na ně marinarovou omáčku dle vašeho výběru a navrch posypte kousky buvolí mozzarelly.
Vložte litinovou pánev zpět do udírny, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 160ºF (71ºC) a máte hotovo!
*Pokud chcete, můžete přidat ještě trochu čerstvě nastrouhaného parmazánu pro větší chuť!*
Recept od: bbqandbottles