Smoked Meatballs Recipe

Uzený Masové koule recept



Dopřejte si konečný zážitek z masa s tímto receptem. Kombinace perfektní směsi mletého hovězího masa a vepřového masa, kořeněné aromatickými bylinkami, kořením a omáčkou Worcestershire, jsou tyto jemné masové kuličky uzeny k dokonalosti, než jsou udeřeny v omáčce marinara, přelité Melty Buffalo Mozzarella a zakončené v kuřáku pro neodolatelně Chuťová a sýrová radost.

Ingredients

1 libry mletého hovězího masa

1 libry mletého vepřového masa

2 vejce

2 šálky strouhanky namočené v ⅓ mléka

2 PL worcesterské omáčky

1 ČL mořské soli

1 lžička chilli vloček

1 ČL mletého černého pepře

1,5 hrnku strouhaného parmazánu

Napůl nakrájená cibule

6 utřených stroužků česneku

1 ČL sušeného oregana

Preparation

Smíchejte oregano, stroužky česneku, cibuli, černý pepř, chilli vločky, mořskou sůl, worcesterskou omáčku, strouhanku, mléko, vejce, vepřové a hovězí maso dohromady.

Jakmile jsou vaše ingredience smíchány, vyválejte je do koule vaší velikosti a vložte je do udírny Bradley, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 120 °F (49 °C).

Jakmile jsou masové kuličky hotové, položte je na litinovou pánev a nalijte na ně marinarovou omáčku dle vašeho výběru a navrch posypte kousky buvolí mozzarelly.

Vložte litinovou pánev zpět do udírny, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 160ºF (71ºC) a máte hotovo!

*Pokud chcete, můžete přidat ještě trochu čerstvě nastrouhaného parmazánu pro větší chuť!*

Recept od: bbqandbottles