Uzený Jaeger's Hovězí hovězí maso Recept
Jaeger's Hovězí hovězí koření je komerční od FW Witt. Za tímto účelem jsem přidal standardní lék na hovězí hůlku, kterou jsem několikrát použil. Nic skutečné fantazie, ale ne tak špatné.
Ingredients
5 l libového mletého hovězího masa
5 kulatých lžiček Morton Tender Quick
2 ½ lžičky každého hořčičného semínka, česneková sůl a hrubě mletý pepř
2 PL čirého tekutého kouře
1 ČL hikorové soli
Preparation
Jaeger použil na střívka mahagonový kolagen 21 mm. Byly 20 palců dlouhé a to usnadnilo 10 palců zavěšení na každou stranu hmoždinek, které použil.
Uzené po dobu 3,5 hodiny pomocí bílého ořechu – vnitřní teplota 165 °F.
První 2 až 2 ½ hodiny kuřte tyčinky při teplotě 150 °F až 160 °F.
Poté skončete s teplotou uzení 180 °F. Tyto obrázky jsou vynikající!
Od Jaegera
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now