Smoked Texas Style Brisket Recipe

Uzený Brisket ve stylu Texas Recept



Vše, co potřebujete, je čas na přípravu tohoto uzeného texasského stylu. Ocenění to vyžaduje jen několik ingrediencí a váš kuřák udělá zbytek. Nakrájejte na zrno.

Ingredients

10-12 lb hovězí hrudí, tuk ořezaný na ¼” tloušťku

⅓ šálek košer soli

⅓ šálek černého pepře

Biskety s příchutí Bradley – Mesquite

Preparation

Před předehřátím Bradley Smoker bisketami s příchutí mesquite ochuťte hrudí solí a pepřem.

Hrudník necháme hodinu odležet při pokojové teplotě.

Přiveďte teplotu udírny na 225-250 °F.

Vložte hrudí tučnou stranou nahoru do udírny.

Otočte každé 3 hodiny. Pokud se horní nebo spodní část barví mnohem rychleji než druhá, otočte v udírně.

Uzení, dokud maso není velmi měkké, ale nerozpadá se a nedosáhne teploty 195 °F.

Před krájením proti zrnu nechte hrudí odpočinout alespoň 30 minut.

Recept od: Lena Clayton

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now