Uzený Brisket ve stylu Texas Recept
Vše, co potřebujete, je čas na přípravu tohoto uzeného texasského stylu. Ocenění to vyžaduje jen několik ingrediencí a váš kuřák udělá zbytek. Nakrájejte na zrno.
Ingredients
10-12 lb hovězí hrudí, tuk ořezaný na ¼” tloušťku
⅓ šálek košer soli
⅓ šálek černého pepře
Biskety s příchutí Bradley – Mesquite
Preparation
Před předehřátím Bradley Smoker bisketami s příchutí mesquite ochuťte hrudí solí a pepřem.
Hrudník necháme hodinu odležet při pokojové teplotě.
Přiveďte teplotu udírny na 225-250 °F.
Vložte hrudí tučnou stranou nahoru do udírny.
Otočte každé 3 hodiny. Pokud se horní nebo spodní část barví mnohem rychleji než druhá, otočte v udírně.
Uzení, dokud maso není velmi měkké, ale nerozpadá se a nedosáhne teploty 195 °F.
Před krájením proti zrnu nechte hrudí odpočinout alespoň 30 minut.
Recept od: Lena Clayton
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now