Smoked Brisket and Bean Chili Recipe

Uzený Brisket a Bean Chili Recept



Ideální pro ty chladné dny, kdy vše, co chcete, je vydatné komfortní jídlo. Tento uzený hrudník a fazolové chilli je jednorázové jídlo, které uspokojí všechny. Pokud máte, použijte zbytky uzeného hrudníku.

Ingredients

1 PL oleje

1 Střední cibule - nakrájená na kostičky

3 řapíkatý celer - nakrájený na kostičky

1 červená paprika – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky

2 stroužky česneku - mleté

2 ½ šálku uzeného hrudníku - nakrájíme na malé kousky

1 28 oz. může nakrájená rajčata

3 plechovky bílé fazole - opláchnuté a okapané

1 šálek čerstvě uvařené kávy

3 lžíce chilli prášek

2 PL hnědého cukru

1 ČL soli

1 ČL čerstvě mletého černého pepře

½ lžičky kajenského pepře

Preparation

V holandské troubě nebo velkém hrnci rozehřejte na střední teplotu olej.

Do nizozemské trouby přidejte cibuli, celer, pepř a česnek a za častého míchání opékejte, dokud zelenina nezměkne.

Přidejte uzené hrudí a vařte za častého míchání asi 5-7 minut.

Vmíchejte zbývající ingredience a přiveďte k varu.

Snižte plamen, promíchejte a přikryjte pokličkou.

Nechte chilli dusit 90 minut.

Podávejte horké.

Recept od: Steve Cylka