Uzený Brisket a Bean Chili Recept
Ideální pro ty chladné dny, kdy vše, co chcete, je vydatné komfortní jídlo. Tento uzený hrudník a fazolové chilli je jednorázové jídlo, které uspokojí všechny. Pokud máte, použijte zbytky uzeného hrudníku.
Ingredients
1 PL oleje
1 Střední cibule - nakrájená na kostičky
3 řapíkatý celer - nakrájený na kostičky
1 červená paprika – zbavená jádřinců a nakrájená na kostičky
2 stroužky česneku - mleté
2 ½ šálku uzeného hrudníku - nakrájíme na malé kousky
1 28 oz. může nakrájená rajčata
3 plechovky bílé fazole - opláchnuté a okapané
1 šálek čerstvě uvařené kávy
3 lžíce chilli prášek
2 PL hnědého cukru
1 ČL soli
1 ČL čerstvě mletého černého pepře
½ lžičky kajenského pepře
Preparation
V holandské troubě nebo velkém hrnci rozehřejte na střední teplotu olej.
Do nizozemské trouby přidejte cibuli, celer, pepř a česnek a za častého míchání opékejte, dokud zelenina nezměkne.
Přidejte uzené hrudí a vařte za častého míchání asi 5-7 minut.
Vmíchejte zbývající ingredience a přiveďte k varu.
Snižte plamen, promíchejte a přikryjte pokličkou.
Nechte chilli dusit 90 minut.
Podávejte horké.
Recept od: Steve Cylka