Uzený Brisket Recept
Naučte se, jak vyrobit šťavnatou hrudku ve vašem kuřáku Bradley s těmito jednoduchými a efektivními kroky!
Ingredients
13 liber hrudí
Olivový olej
Koření:
Sůl
Pepř
Česnek
Preparation
Začněte ořezáváním tuku (nechal jsem asi čtvrt palce na ploché straně).
Použijte trochu oleje a potřete jím maso, aby drželo koření.
Maso okořeníme.
Kouřte v P10 při 220ºF (104,4ºC), použijte hickory sušenky pro úžasnou kouřovou chuť.
Kouřte přes noc a zkontrolujte to ráno, jakmile kuřák dosáhne stabilních 160ºF (71,1ºC).
Pak pokračujte a zabalte to.
Nechte uležet a poté dvakrát zabalte, postříkejte a alobalem.
Vložte jej zpět do udírny, dokud nedosáhne 203ºF (95ºC) stupňů, vyjměte a před podáváním nechte 1 hodinu odpočinout.
Recept od: Miguel vaří s ohněm
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now