Smoked Brisket Recipe

Uzený Brisket Recept



Naučte se, jak vyrobit šťavnatou hrudku ve vašem kuřáku Bradley s těmito jednoduchými a efektivními kroky!

Ingredients

13 liber hrudí

Olivový olej

Koření:

Sůl

Pepř

Česnek

Preparation

Začněte ořezáváním tuku (nechal jsem asi čtvrt palce na ploché straně).

Použijte trochu oleje a potřete jím maso, aby drželo koření.

Maso okořeníme.

Kouřte v P10 při 220ºF (104,4ºC), použijte hickory sušenky pro úžasnou kouřovou chuť.

Kouřte přes noc a zkontrolujte to ráno, jakmile kuřák dosáhne stabilních 160ºF (71,1ºC).

Pak pokračujte a zabalte to.

Nechte uležet a poté dvakrát zabalte, postříkejte a alobalem.

Vložte jej zpět do udírny, dokud nedosáhne 203ºF (95ºC) stupňů, vyjměte a před podáváním nechte 1 hodinu odpočinout.

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now