![Smoked Brisket Recipe](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/19_115_f56e8bba-a7bd-4b61-a7d9-d5337691c521.jpg?v=1694091870&width=1500)
Uzený Brisket Recept
Existují dvě tajemství pro přípravu velkého uzeného hrudníku. První je velkorysý tření se spoustou koření a druhým je kouření nízko a pomalé.
Ingredients
1 hovězí hrudí
2 PL soli
3 lžíce čerstvě namletého černého pepře
1 polévková lžíce chilli prášek
1 polévková lžíce česnekový prášek
2 PL cibulového prášku
2 ČL kajenského pepře
2 PL bílého cukru
Biskety s příchutí Bradley - Mesquite
Preparation
Potřete solí celé prso. Zakryjte plastovým obalem a dejte na 30 minut do lednice.
Udělejte potěr smícháním cukru a všeho zbývajícího koření.
Směs koření bohatě potřete po celém prsou.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Mesquite Flavour Bisquettes.
Vykuřte hruď, dokud nedosáhne vnitřní teploty 195 °F.
Nakrájejte a podávejte.
Mesquite
Dřevo
![Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Mesquite-e1580763947936_2476bce4-1c31-428e-86d9-4ad423fc70af.png?v=1693468796&width=533)
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now