Uzený Brisket Recept
Existují dvě tajemství pro přípravu velkého uzeného hrudníku. První je velkorysý tření se spoustou koření a druhým je kouření nízko a pomalé.
Ingredients
1 hovězí hrudí
2 PL soli
3 lžíce čerstvě namletého černého pepře
1 polévková lžíce chilli prášek
1 polévková lžíce česnekový prášek
2 PL cibulového prášku
2 ČL kajenského pepře
2 PL bílého cukru
Biskety s příchutí Bradley - Mesquite
Preparation
Potřete solí celé prso. Zakryjte plastovým obalem a dejte na 30 minut do lednice.
Udělejte potěr smícháním cukru a všeho zbývajícího koření.
Směs koření bohatě potřete po celém prsou.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Mesquite Flavour Bisquettes.
Vykuřte hruď, dokud nedosáhne vnitřní teploty 195 °F.
Nakrájejte a podávejte.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now