Smoked Brisket Recipe

Uzený Brisket Recept



Existují dvě tajemství pro přípravu velkého uzeného hrudníku. První je velkorysý tření se spoustou koření a druhým je kouření nízko a pomalé.

Ingredients

1 hovězí hrudí

2 PL soli

3 lžíce čerstvě namletého černého pepře

1 polévková lžíce chilli prášek

1 polévková lžíce česnekový prášek

2 PL cibulového prášku

2 ČL kajenského pepře

2 PL bílého cukru

Biskety s příchutí Bradley - Mesquite

Preparation

Potřete solí celé prso. Zakryjte plastovým obalem a dejte na 30 minut do lednice.

Udělejte potěr smícháním cukru a všeho zbývajícího koření.

Směs koření bohatě potřete po celém prsou.

Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Mesquite Flavour Bisquettes.

Vykuřte hruď, dokud nedosáhne vnitřní teploty 195 °F.

Nakrájejte a podávejte.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now