Smoked Beef, Pork and Jalapeno Stick Recipe

Uzený Hovězí, vepřové a jalapeno Recept na tyčinky



Vezměte si chuťové pohárky na kořeněné dobrodružství s naším uzeným hovězím, vepřovým a jalapeno hole! Tyto občerstvení nabité proteiny prasknou kouřovou chutí a kopem tepla z Jalapenos, což z nich činí perfektní doplněk k jakémukoli hernímu rozprostření nebo sestavě občerstvení.

Ingredients

9 liber mletého hovězího masa; buď 85/15 nebo 90/10 štíhlé

1 lb vepřového zadku nebo předem namletého nekořeněného vepřového masa

7-19 mm kolagenové střívka nebo 26 mm ovce nebo prase

Koření:

1 šálek studené destilované vody

1 šálek odtučněného sušeného mléka

5 PL soli

2 ČL kúry #1 (zarovnané čajové lžičky)

4 lžíce každého prášku z papričky jalapeno, dehydrované papričky jalapeno a dehydrované papriky (je to asi ¼ šálku)

2 PL papriky

2 PL granulovaného česneku

2 lžičky nového koření

Preparation

Předemleté maso umelte nebo smíchejte dohromady. V samostatné misce smíchejte všechny suché ingredience s vodou a dobře promíchejte. Nalijte směs do masa a dobře promíchejte. Poté vložte masovou směs do náplně a naplňte střívka na libovolnou délku. Naplněná střívka dejte přes noc do lednice.

Předehřejte udírnu na 130 °F (generátor kouře zapnutý, ALE ŽÁDNÝ KOUŘ), větrací otvor do 1/2 otevřený, v pánvi není voda. Zavěste tyčinky do udírny na jednu hodinu, nebo dokud nebudou na dotek suchá. Poté zahřejte na 150 °F a začněte používat kouř po dobu 2 hodin. Třetí hodinu zvyšte teplotu na 170 F s dalšími 2 hodinami kouře. Pokračujte v zahřívání 170 °F, dokud vnitřní teplota tyčinek nedosáhne 152 °F – 155 °F.

Po dosažení vnitřní teploty vypněte generátor tepla a kouře.

Rozbijte dveře a nechte tyče viset, dokud se nescvrknou a nebudou chladné na dotek; pak je vyndejte z udírny. Není třeba je sprchovat.

Odřízněte tyčinky na požadovanou délku a vakuově uzavřete. Mohou být zmrazeny až na 6 měsíců.

Poznámka: pokud budete některé tyčinky chladit, použijte skleněnou nebo plastovou galonovou nádobu s otvory v horní části pro cirkulaci vzduchu. Utěsněný sáček na zip vytvoří plíseň a kazí se.

Další informace o receptu:

Pokud chcete, můžete použít 9 lb zvěřiny a 1 lb hovězího tuku jako náhradu mletého hovězího a mletého vepřového masa.

Od NePaSmoker