Smoked Corned Beef Recipe

Uzený Hovězí v konzervě Recept



Vychutnejte bohaté příchutě našeho receptu na hovězí hrudník s hovězím masem. S jeho dokonalým obsahem tuku a odborně nakrájenou něhou je náš hovězí hrudník s hovězí maso 750g (1½ lb) neodolatelným ošetřením. Pomalu kouří k dokonalosti po dobu 5-6 hodin a dosahuje dráždivé 70 ° C (160 ° F), což poskytuje delikátní a kouřový zážitek, který vám ponechá více toužit.

Ingredients

Hrudník je dobrý řez k výrobě konzervovaného hovězího masa, protože má dobrý obsah tuku. Je také důležité krájet konzervované hovězí maso proti srsti. Budete tedy potřebovat 750 g (1½ lb) syrové hovězí hrudí v konzervě.

Preparation

Předehřejte udírnu na přibližně 100 °C (220 °F).

Částečně otevřete klapku a snižte ohřev o stupeň nebo dva na 90 °C (190 °F).

Syrové maso položte na naolejovaný rošt.

Vařte v kouři 5 - 6 hodin nebo dokud maso není propečené. Okamžitý teploměr na maso by měl ukazovat 70 °C (160 °F). Doba vaření se bude lišit v závislosti na počasí a větrných podmínkách. Pokud si přejete, kouření lze vypnout po 4 hodinách nebo po dosažení požadované kouřivosti.

Nakrájejte velmi tence přes zrno.

Udržujte v chladu.