Uzený Vytáhl hovězí maso Recept
Každý ví, jak dobré vepřové zadky se dělají v Bradley! Mmmmmmm ... dobře! Nikdy jsem se neobjevil, abych se pokusil vytáhnout hovězí maso, a tak jsem se rozhodl to udělat tento víkend, a musím říci, že to nebylo zklamání! Ukázalo se to fantastické! Takto to šlo.
Ingredients
Jablečný ocet
6 – 10 lb. hovězí pečeně
Dubby'S Rib Rub:
1C cukr
½ C papriky
¼ C sůl (můžete použít se sníženým obsahem sodíku)
3 PL černého pepře
2 polévkové lžíce prášku z celerových semínek, česnekového prášku, cibulového prášku a chilli
1 lžička kmínu a ½ lžičky cayenne
(Vyrobte dost na 10librové sklíčidlo)
Preparation
Smíchejte všechny suché ingredience v míse a dobře promíchejte.
Jakékoli zbytky tření lze skladovat ve vzduchotěsné nádobě.
Poté povrch masa omyjte jablečným octem a natřete.
Vložte do udírny předehřáté na 210 °F a aplikujte 4 hodiny kouře z bílého ořechu.
Když vnitřní teplota dosáhne 160 °F, vyjměte maso z udírny, v alobalové pánvi s trochou jablečné šťávy a přikryjte alobalem.
Vraťte se do udírny a pokračujte ve vaření, dokud vnitřní teplota nedosáhne 195 °F. Odstraňte z udírny a FTC na 3 nebo více hodin.
Pokud chcete, můžete nastavit vnitřní teplotu až na 200 °F – 205 °F.
Celkový čas byl kolem 20 hodin plus FTC další 3 hodiny.
Nakrájejte dvěma vidličkami. Podávejte jako součást hlavního jídla nebo použijte na sendviče.
Zmrazte zbytky pro pozdější použití.
Od pana Walleye
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now