Pulled Beef

Uzený Vytáhl hovězí maso Recept



Každý ví, jak dobré vepřové zadky se dělají v Bradley! Mmmmmmm ... dobře! Nikdy jsem se neobjevil, abych se pokusil vytáhnout hovězí maso, a tak jsem se rozhodl to udělat tento víkend, a musím říci, že to nebylo zklamání! Ukázalo se to fantastické! Takto to šlo.

Ingredients

Jablečný ocet

6 – 10 lb. hovězí pečeně

Dubby'S Rib Rub:

1C cukr

½ C papriky

¼ C sůl (můžete použít se sníženým obsahem sodíku)

3 PL černého pepře

2 polévkové lžíce prášku z celerových semínek, česnekového prášku, cibulového prášku a chilli

1 lžička kmínu a ½ lžičky cayenne

(Vyrobte dost na 10librové sklíčidlo)

Preparation

Smíchejte všechny suché ingredience v míse a dobře promíchejte.

Jakékoli zbytky tření lze skladovat ve vzduchotěsné nádobě.

Poté povrch masa omyjte jablečným octem a natřete.

Vložte do udírny předehřáté na 210 °F a aplikujte 4 hodiny kouře z bílého ořechu.

Když vnitřní teplota dosáhne 160 °F, vyjměte maso z udírny, v alobalové pánvi s trochou jablečné šťávy a přikryjte alobalem.

Vraťte se do udírny a pokračujte ve vaření, dokud vnitřní teplota nedosáhne 195 °F. Odstraňte z udírny a FTC na 3 nebo více hodin.

Pokud chcete, můžete nastavit vnitřní teplotu až na 200 °F – 205 °F.

Celkový čas byl kolem 20 hodin plus FTC další 3 hodiny.

Nakrájejte dvěma vidličkami. Podávejte jako součást hlavního jídla nebo použijte na sendviče.

Zmrazte zbytky pro pozdější použití.

Od pana Walleye

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now