Smoked Corned Beef Recipe

Uzený Hovězí v konzervě Recept



Po letech dušení, napařování, varu, grilování atd. Našel jsem jeden z nejjednodušších a nejlepších způsobů, jak připravit uzené hovězí maso. Možná to budete chtít vystřelit. Je to vynikající!

Umohl hrudní plochou chvíli zpět a odložil bod stranou, aby vyrobil nějaké hovězí hovězí maso. Pro tento jsem použil solanku a byla to jen sůl a koření. Jen se ujistěte, že fólie nemá nikde únik nebo roztržení, což umožňuje úniku páry.

Po vyléčení po dobu 10 dnů jsem opláchl a vložil do hrnce. Poté pokryté vodou a některými kořeními.

Nechte vařit, dokud téměř něžný, pak hodil do některých domácích pěstovaných taterů.

O hodinu později hodil do mrkve.

A nezapomeňte na omáčku. Je to dobré vylepšení.

Ingredients

Konzervované hovězí maso (libovolná velikost)

Hrubě mletý pepř

6 cibulí - nakrájených na plátky ¼ nebo  palec tlustý

1 velký list vysoce odolné fólie

Preparation

Na alobal položíme uzené hovězí maso a zasypeme hrubým pepřem.

Položte na něj plátky cibule, kde je potřeba, použijte párátka, abyste je drželi.

Zajistěte fólii přes horní a poté po stranách, ponechte uvnitř vzduchový prostor, ale žádná kapalina nemůže uniknout.

Umístěte na pánev hlubokou alespoň 2 palce. Pečeme na 350ºF (176.7°C) troubu po dobu 3 hodin (bez ohledu na velikost).


Zelí, mrkev a brambory dle vašeho výběru vařte nebo vařte v páře ve šťávě scezené z pánve (a podle potřeby s trochou tekutiny).

Volitelné: Zatímco se zelenina vaří, zesklovatějte hovězí maso s 1 šálkem hnědého cukru a ¼ šálek hořčice.


Pečeme odkryté 15 minut při 350ºF (176.7°C).