Smoked Beef Short Ribs and Potato Stew Recipe

Uzený Hovězí krátká žebra a recept na bramborové gulách



Rozhodl jsem se vyzkoušet svůj recept s uzenými krátkými žebrami dubového dřeva. Jaký krok nahoru od jen vaření. Tady je to, co jsem udělal.

Ingredients

3 – 4 libry hovězího krátká žebra

1 šálek červeného vína

Jedna 28 oz plechovka romských rajčat

Jedna 8 oz plechovka rajčatového protlaku

1 střední cibule, nakrájená

2 stroužky česneku, mleté

1 PL worcesterské omáčky

1 ČL oregana a provensálských bylinek

4 velké červené brambory – oloupané

Třít:

¾ šálku papriky

¼ šálku každého cukru, sůl – košer nebo mořská sůl a čerstvě mletý pepř

2 polévkové lžíce každé chilli, kajenský prášek, cibulový prášek, česnekový prášek a olivový olej

Preparation

Naneste na krátká žebra a nechte působit 30 minut.

Předehřejte udírnu a poté vložte krátká žebra do @ 210ºF na 4 hodiny s použitím dubového nebo pekanového dřeva.

Zatímco se krátká žebírka udí, připravte si omáčku.

Vařící omáčka

Na oleji orestujte cibuli a česnek do měkka.

Romská rajčata nasypte do mixéru a rozmixujte dohladka.

Rajčatovou směs nalijte do hrnce a přidejte cibuli, česnek, červené víno, rajčatový protlak, bylinky a worcesterskou omáčku.

Přiveďte k varu, poté snižte teplotu a vařte 30 minut.

Sundejte z plotny a dejte stranou.

Po 4 hodinách vyjměte krátká žebra z udírny.

Závěrečné kroky:

Vložte žebra do pánve a zalijte je vařící omáčkou.

Zakryjte pánev a vraťte do udírny (nebo trouby) @ 250ºF na další 3-4 hodiny.

Na poslední 1½ hodiny přidejte brambory.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now