Jak udělat kouř Brisket recept
Připravte se na hostinu s ústním zaléváním s tímto lahodným receptem hrudníku od Marca na grilu. Tento šťavnatý a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chutný a chuť na další!
Ingredients
14 lb hrudník
½ Šálek hořčice
½ Šálek Cucamonga BBQ Rub
½ Kávový rub
16 Hickory dřevo
jablečný džus
Preparation
Naneste hořčici po celém hrudníku na obou stranách, poté pokračujte posypáním Cucamonga BBQ Rub a kávou potřete hrudník.
Pokračujte umístěním bílého ořechu do vašeho Bradley Smoker.
Vložte hruď do Bradley Smoker a kuřte 21 hodin při 205ºF (96°C).
Po 21 hodinách vyndejte hruď a zakryjte ji ručníkem na 2 hodiny, pokračujte v krájení na hruď a užívejte si!
Recept od: Marc je na grilu
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now