Uzený Chili Con Carne Recept
Kouřte mleté hovězí maso, cibule a papriky předtím a tento recept na chilli dostane kouření táboráku. Můžete používat dřevo podle výběru, ale dubové biskety fungují dobře. Jedinečnou chuť doplní tmavé silné pivo a několik lupínků z tmavé čokolády.
Ingredients
1½ Lb hovězí - mleté (použil jsem sklíčidlo)
1 Velká žlutá cibule – nakrájená na kostičky
1 zelená paprika - nakrájená na kostičky
5 stroužků česneku - mletý
1 (14 oz) plechovka nakrájených rajčat
2 PL rajčatového protlaku
2 šálky zeleninového vývaru
½ šálku Stout (nebo jiného tmavého silného piva; použil jsem Guinness)
2 lžíce cayenne
2 lžíce kmínu
1PL celerového semínka
1 PL oregano
1 ČL soli
1 ČL černého pepře
1 plechovka černé fazole
1 Může fazole
15 g nasekané hořké čokolády nebo kousky hořké čokolády
Koriandr a zelená cibulka
Bikety s příchutí Bradley - Dub
Preparation
Předehřejte udírnu s dubovými bisketami na 250 °F.
Umístěte hovězí maso na hliníkový tác.
Umístěte cibuli a papriku na perforovaný hliníkový tác.
Umístěte oba tácy do předehřáté udírny a uďte 1 ½ hodiny.
Předehřejte troubu na 350 °F.
Vložte hovězí maso, kapání a zeleninu do kastrolu nebo holandské trouby.
Přidejte česnek, nakrájená rajčata, rajčatový protlak, vývar, černý vývar a koření a poté promíchejte.
Pečte v troubě nezakryté 1-1½ hodiny.
Vmícháme fazole a čokoládu. Vařte dalších 20-30 minut.
Ozdobte koriandrem a zelenou cibulkou a podávejte.
Dub
Dřevo
Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.
Shop Now