Bowl of smoked chili con carne

Uzený Chili Con Carne Recept



Kouřte mleté ​​hovězí maso, cibule a papriky předtím a tento recept na chilli dostane kouření táboráku. Můžete používat dřevo podle výběru, ale dubové biskety fungují dobře. Jedinečnou chuť doplní tmavé silné pivo a několik lupínků z tmavé čokolády.

Ingredients

1½ Lb hovězí - mleté (použil jsem sklíčidlo)

1 Velká žlutá cibule – nakrájená na kostičky

1 zelená paprika - nakrájená na kostičky

5 stroužků česneku - mletý

1 (14 oz) plechovka nakrájených rajčat

2 PL rajčatového protlaku

2 šálky zeleninového vývaru

½ šálku Stout (nebo jiného tmavého silného piva; použil jsem Guinness)

2 lžíce cayenne

2 lžíce kmínu

1PL celerového semínka

1 PL oregano

1 ČL soli

1 ČL černého pepře

1 plechovka černé fazole

1 Může fazole

15 g nasekané hořké čokolády nebo kousky hořké čokolády

Koriandr a zelená cibulka

Bikety s příchutí Bradley - Dub

Preparation

Předehřejte udírnu s dubovými bisketami na 250 °F.

Umístěte hovězí maso na hliníkový tác.

Umístěte cibuli a papriku na perforovaný hliníkový tác.

Umístěte oba tácy do předehřáté udírny a uďte 1 ½ hodiny.

Předehřejte troubu na 350 °F.

Vložte hovězí maso, kapání a zeleninu do kastrolu nebo holandské trouby.

Přidejte česnek, nakrájená rajčata, rajčatový protlak, vývar, černý vývar a koření a poté promíchejte.

Pečte v troubě nezakryté 1-1½ hodiny.

Vmícháme fazole a čokoládu. Vařte dalších 20-30 minut.

Ozdobte koriandrem a zelenou cibulkou a podávejte.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now