Smoked Long/Short Ribs Recipe

Uzený Dlouhá/krátká žebra Recept



Jedním z problémů s hovězí krátkou žebra je mnohokrát nedostatek masa. Abych tento problém obešel, když stárnu celé kostní prvotní žebro, po procesu stárnutí odstraním kosti žebra a zanechává na nich alespoň jeden plný palec masa.

Ingredients

Jeden plný regál hovězích žeberních kostí a na nich jeden palec masa.

Čerstvě mletý černý a bílý pepř

Kvalitní sůl

Dubové dřevo

Preparation

Odřízněte žeberní kosti z primárního žebra a nechte na nich alespoň jeden palec masa.

Vezměte kosti z hovězích žeber a zasypte je čerstvě mletým černým, bílým pepřem a kvalitní solí podle vaší chuti.

Vložte do Smoker, který je předehřátý na 190 °F.

Vykuřte dubovým dřevem 2 až 3 hodiny.

Odstraňte žebra a vložte do alobalu.

Přidejte pár uncí jablečné šťávy.

Zblízka fóliový člun.

Vraťte se do udírny, dokud maso nedosáhne 130 °F.

FTC od jedné do dvou hodin.

Umístěte žebra pod super horký brojler na 1-2 minuty, aby byla křupavá.

Dub
 Dřevo

Dubové biskety pro kuřáky Bradley

Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.

Shop Now