Uzený Dlouhá/krátká žebra Recept
Jedním z problémů s hovězí krátkou žebra je mnohokrát nedostatek masa. Abych tento problém obešel, když stárnu celé kostní prvotní žebro, po procesu stárnutí odstraním kosti žebra a zanechává na nich alespoň jeden plný palec masa.
Ingredients
Jeden plný regál hovězích žeberních kostí a na nich jeden palec masa.
Čerstvě mletý černý a bílý pepř
Kvalitní sůl
Dubové dřevo
Preparation
Odřízněte žeberní kosti z primárního žebra a nechte na nich alespoň jeden palec masa.
Vezměte kosti z hovězích žeber a zasypte je čerstvě mletým černým, bílým pepřem a kvalitní solí podle vaší chuti.
Vložte do Smoker, který je předehřátý na 190 °F.
Vykuřte dubovým dřevem 2 až 3 hodiny.
Odstraňte žebra a vložte do alobalu.
Přidejte pár uncí jablečné šťávy.
Zblízka fóliový člun.
Vraťte se do udírny, dokud maso nedosáhne 130 °F.
FTC od jedné do dvou hodin.
Umístěte žebra pod super horký brojler na 1-2 minuty, aby byla křupavá.
Dub
Dřevo
Nejuniverzálnějším dřevem ze všech je dub. Výborně se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu a zvěřině.
Shop Now