Smoked Lancaster County Dried Beef Recipe

Uzený Lancaster County Sušené hovězí maso Recept



Smoked Lancaster County Sušené hovězí maso je pomalu sušená a pomalu uzená pochoutka s hlubokou kouřovou chutí. Můžete jej nakrájet a podávat jako deli maso. Můžete jej také použít v omáčce nebo podávat jako smetanové sušené hovězí maso nad toastem, sušenky a hranolky. Samozřejmě můžete mít nakoupené v obchodě. Nic se však ve srovnání s tím, co je domácí.

Ingredients

3-5 lb hovězí kulaté pečeně

1 polévková lžíce Tenderquick na každou libru hovězího masa

1 polévková lžíce hnědého cukru na každou libru hovězího masa

1 PL mletého černého pepře

1 PL česnekového prášku

3 bobkové listy (drcené)

1 sušená chilli paprička (drcená)

10 bobulí jalovce (drcených)

Preparation

Hovězí maso dobře ořízněte od veškerého tuku a šlach.

Všechny ingredience na kúru smícháme dohromady v míse.

Potřeme kúrou po celém povrchu masa. Dobře oblečte. Vložte pečeně spolu se zbývající kúrou do galonového sáčku na zip. Vložte sáček do lednice na 12 dní a každých pár dní otočte.

Kouř na 130ºF (54.4°C) po dobu 8-12 hodin.

Bump kuřák až 160ºF (71.1°C). A udit, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 135ºF (57.2°C) .

Před krájením vložte pečeně zpět do lednice (nezakryté) na 5 dní, aby oschly.

Nakrájejte na tenké plátky.

Pokud se necítíte pohodlně s 135°F (57,2°C) vařte při vnitřní teplotě, dokud nebude 140 °F (60°C).