Uzený Lancaster County Sušené hovězí maso Recept
Smoked Lancaster County Sušené hovězí maso je pomalu sušená a pomalu uzená pochoutka s hlubokou kouřovou chutí. Můžete jej nakrájet a podávat jako deli maso. Můžete jej také použít v omáčce nebo podávat jako smetanové sušené hovězí maso nad toastem, sušenky a hranolky. Samozřejmě můžete mít nakoupené v obchodě. Nic se však ve srovnání s tím, co je domácí.
Ingredients
3-5 lb hovězí kulaté pečeně
1 polévková lžíce Tenderquick na každou libru hovězího masa
1 polévková lžíce hnědého cukru na každou libru hovězího masa
1 PL mletého černého pepře
1 PL česnekového prášku
3 bobkové listy (drcené)
1 sušená chilli paprička (drcená)
10 bobulí jalovce (drcených)
Preparation
Hovězí maso dobře ořízněte od veškerého tuku a šlach.
Všechny ingredience na kúru smícháme dohromady v míse.
Potřeme kúrou po celém povrchu masa. Dobře oblečte. Vložte pečeně spolu se zbývající kúrou do galonového sáčku na zip. Vložte sáček do lednice na 12 dní a každých pár dní otočte.
Kouř na 130ºF (54.4°C) po dobu 8-12 hodin.
Bump kuřák až 160ºF (71.1°C). A udit, dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 135ºF (57.2°C) .
Před krájením vložte pečeně zpět do lednice (nezakryté) na 5 dní, aby oschly.
Nakrájejte na tenké plátky.
Pokud se necítíte pohodlně s 135°F (57,2°C) vařte při vnitřní teplotě, dokud nebude 140 °F (60°C).