Sekaný Brisket sendvič Recept
Dopřejte si příchutě dokonale uzeného hrudníku s tímto receptem! Tento šťavnatý hrudník je potažený domácím BBQ a kouřen k dokonalosti pomocí kuřáka Bradleyho, je dav-pleaser, který vám ponechá touhu po více.
Ingredients
1 (10) Lb hrudník
1 PL soli
1 polévková lžíce Černý pepř
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 lžička Chipotle chilli prášku
1 PL bílého cukru
1 PL hnědého cukru
Volitelné doporučené natření hrudníku z obchodu: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.
4 PL jablečné šťávy
Hamburgerové housky
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Hunter's Blend
Teplota: 226ºF
Časovač kouře: 360 minut nebo 6 hodin
Časovač: 600 minut nebo 10 hodin
Preparation
Hrudník opláchněte a osušte.
Odřízněte tukový uzávěr, nechte asi ¼ palce tuku a odstraňte přebytečný tuk na hrudi. Nezapomeňte odstranit stříbřitě vypadající kůži ze spodní strany masa.
Nastavte svůj Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Zatímco se kuřák zahřívá, aplikujte BBQ třít. V misce smíchejte následující: sůl, černý pepř, česnekový prášek, cibulový prášek, chipotle chilli prášek, bílý cukr, hnědý cukr. Ujistěte se, že hruď natřete silnou vrstvou.
Čas vložit hrudí do udírny. Ujistěte se, že jste vložili sondu do masa do nejsilnější části masa.
Kouř na 226ºF (107,8ºC). dokud vnitřní teplota hrudníku nedosáhne 160ºF (71,1ºC). V závislosti na velikosti hrudníku to může trvat 6-8 hodin.
Čas vyjmout hrudí z udírny a zabalit do fólie. Přidejte 3-4 lžíce jablečné šťávy do fólie a pevně zakryjte. Vložte hruď zpět do udírny.
Pečeme, dokud vnitřní teplota nedosáhne 190 °CºF. (87,8ºC), obvykle další 2 hodiny.
Vyjměte hrudí z udírny a položte na prkénko. Hrudník nechte zabalený ve fólii asi 25-35 minut.
Hrudník nakrájíme proti srsti na plátky.
Užívat si!
Recept podle Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa
Hunter's
Směs
Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.
Shop Now