How To Make Slow-Smoked Ribeye Roast Recipe

Jak provést pomalu kouření Ribeye pečeně Recept



Velmi chutná večeře, kterou si můžete užít s rodinou nebo přáteli. Nemůžete porazit dobré hovězí maso a celou pomalu kousek Ribeye rozhodně fantastickou volbou!

Ingredients

4 až 6 lb ribeye pečeně

Čerstvý tymián

1 Nasekaný stroužek česneku

4 lžíce žluté hořčice

1 PL worcesterské omáčky

Pro mazání:

1 PL sušeného rozmarýnu

1 PL hrubého nebo drceného černého pepře

1 ČL mořské soli

1 ½ ČL česnekového prášku

1 ½ ČL cibulového prášku

Preparation

Předehřejte udírnu na 250 °F (120 °C).

Z pečeně odstraňte přebytečný tuk. Do malé misky přidejte česnek, hořčici a worcesterskou omáčku. Touto směsí zakryjte pečínku. V dalším luku smíchejte všechny ingredience na tření. Poté přidejte na směs tření a ochucte pečeně. Přidejte několik snítek tymiánu.

Umístěte pečeně do udírny a uďte, dokud nedosáhne vnitřní teploty 140 až 145 °F (60 až 63 °C), což by mělo být asi 3 až 4 hodiny.

Pro tento recept můžete použít hickory biskety.

Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 20 minut odpočinout.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now