Jak provést pomalu kouření Ribeye pečeně Recept
Velmi chutná večeře, kterou si můžete užít s rodinou nebo přáteli. Nemůžete porazit dobré hovězí maso a celou pomalu kousek Ribeye rozhodně fantastickou volbou!
Ingredients
4 až 6 lb ribeye pečeně
Čerstvý tymián
1 Nasekaný stroužek česneku
4 lžíce žluté hořčice
1 PL worcesterské omáčky
Pro mazání:
1 PL sušeného rozmarýnu
1 PL hrubého nebo drceného černého pepře
1 ČL mořské soli
1 ½ ČL česnekového prášku
1 ½ ČL cibulového prášku
Preparation
Předehřejte udírnu na 250 °F (120 °C).
Z pečeně odstraňte přebytečný tuk. Do malé misky přidejte česnek, hořčici a worcesterskou omáčku. Touto směsí zakryjte pečínku. V dalším luku smíchejte všechny ingredience na tření. Poté přidejte na směs tření a ochucte pečeně. Přidejte několik snítek tymiánu.
Umístěte pečeně do udírny a uďte, dokud nedosáhne vnitřní teploty 140 až 145 °F (60 až 63 °C), což by mělo být asi 3 až 4 hodiny.
Pro tento recept můžete použít hickory biskety.
Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 20 minut odpočinout.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now