Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite pomalu kouřil Dušené maso Recept



Připravte se na chutnou večeři s tímto uzeným receptem na pečené křížové žebry. Toto jídlo, které se otřelo lahodnou směsí koření, kouří se mesquite biskettety a sloužila jako pečeně se zeleninou a bramborami.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) vykostěné křížové žebírka

3 až 4 stroužky česneku nastrouhané

Třít:

Pro přípravu rubu smíchejte 60 ml (¼ c) paprika, 30 ml ( c) mletý černý pepř, 125 ml (½ c) sůl a cukr. Poté přidejte chilli prášek, česnekový prášek, cibulový prášek, sušený mletý tymián a sušenou mletou šalvěj, každý po 30 ml (2 lžíce) a 10 ml (2 lžičky) kajenského pepře.

Preparation

Večer před podáváním pečeně smíchejte suché ingredience v malé misce.

Do masa vložíme plátky česneku.

Maso potřete po celém povrchu suchým třením.

Vložte do plastového sáčku a dejte přes noc do lednice.

Vyjměte maso z lednice a nechte asi 45 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 95 °C a 105 °C (200 °F a 220 °F).

Maso přendejte na udírnu a vložte do udírny. Pomocí bisket s příchutí Mesquite maso uďte/vařte přibližně 4 až 6 hodin.

Sloužit:

Podáváme jako pečenou večeři se zeleninou, bramborami a kyselou okurkou.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now