Smoked Beef Barley Soup Recipe

Uzený Hovězí ječmen Polévka recept



Zdravá a plná polévka plná barevné zeleniny, ječmene a uzeného hovězího masa. Ideální pro ty chladné zimní dny.

Ingredients

1 šálek nakrájené cibule

1 šálek nakrájeného celeru

1 šálek nakrájené mrkve

2 lžíce másla

2 šálky uzeného hovězího masa, jemně nakrájeného

6 šálků vody

6 šálků hovězího vývaru

1 28 oz. plechovka nakrájených rajčat

1½ šálku suchého perličkového ječmene

2 PL soli

1 ČL mletého černého pepře

Preparation

Ve velkém polévkovém hrnci opečte cibuli, celer a mrkev s máslem. Jakmile jsou cibule a celer měkké (asi 6-8 minut), vmíchejte hovězí maso.

Vařte za častého míchání dalších 5 minut.

Přidejte vodu, hovězí vývar a nakrájená rajčata. Přiveďte k varu a vmíchejte zbývající ingredience.

Polévku nechte vařit při mírném varu po dobu 30–45 minut. Ječmen by měl být plně propečený a hovězí maso by mělo být měkké.

Recept od: Steve Cylka