Smoked Summer Sausage

Pikantní kouřil Letní klobása Recept



Tento pikantní uzený recept na letní klobásy bude připraven za přibližně 4 až 5 hodin. Pokud používáte Hickory biskquettes, dosáhnou nejlépe vylepšené chuti.

Chcete -li skladovat, zabalte do fólie, vložte do plastových sáčků a zamrznete. Vyjměte hodinu před podáváním, nakrájejte a podávejte se sýrem a sušenky jako předkrm.

Ingredients

2½ Kg (5 lb) běžného mletého hovězího (ne extra libového)

25 ml (5 lžic) konzervační soli

18 ml (3½ lžička) hořčičné semínko

13 ml (2½ lžička) hrubý černý pepř

3 ml (½ lžička) česneková sůl

250 ml (1 šálek) vody

Stolní olej

Preparation

Ve velké skleněné míse smíchejte všechny ingredience ručně.

Zakryjte plastem a dejte na 24 hodin do chladničky. během této doby dvakrát promíchejte.

Z masa vytvarujte 5 válečků o průměru přibližně 8 cm (13″).

Rohlíky položte na naolejované udírny

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na teplotu mezi 95 °C a 105 °C (200 °F a 220 °F).

Vložte rohlíky do Bradley Smoker pomocí bisket s příchutí Hickory.

Uďte/vařte přibližně 4 až 5 hodin. Nebo dokud teploměr masa neukáže 70 °C až 75 °C (160 °F až 165 °F).

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now