Pepper Crusted Smoked Sirloin Tip Roast

Pepřový uzený Pečeně svíčkové špičky Recept



Uzený pečeně na špičce svíčkové není snadný střih masa k vaření. Tento řez není drahý, ale není tak něžný jako jiné pečeně. Proto je důležité kouřit ho nízko a pomalu, aby se z něj proměnil v skvělou večeři.

Ingredients

1 pečeně ze svíčkové (asi 2½ do 3 liber)

2 PL olivového oleje

1½ lžičky mořské soli

2 lžíce čerstvého hrubého černého pepře

1 ČL chilli vloček

1 ČL sušeného tymiánu

Biskety s příchutí Bradley – prémiová lovecká směs

Preparation

Potřete olivovým olejem celý výpek ze svíčkové.

Připravte koření smícháním zbývajících ingrediencí v malé misce.

Potřete celý výpek kořením.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisket Premium Hunter's Blend nebo jiné biskety podle vašeho výběru.

Položte pečeně na udírnu a kuřte asi 2½ – 3 hodiny, nebo dokud nebude středně řídká, s vnitřní teplotou 145 °F.

Pečeni vyjmeme z udírny a necháme 10 minut odpočinout. Nakrájejte a podávejte.

Recept od: Steve Cylka

Hunter's
 Směs

Hunters Blend Biquettes pro Bradley Smoker

Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.

Shop Now