Reversed Seared Smoked Picanha Roast Recipe

Obráceně uzený uzený Picanha pečeně Recept



Picanha je nejoblíbenější řez masa z Brazílie. V Severní Americe známé jako špičková svíčková nebo rump cap (vždy požádejte svého rozrušení, aby na něm udržel tlustý tukový čepice). Jedním z nejlepších steaků, které můžete udělat, šťavnaté a super chutné, bude jistě zátkou večírku!
Jděte jednoduše na koření, takže nepřekonáte chuť masa, věřte mi, bude to neuvěřitelné.

Ingredients

Kóšer sůl

Mletý černý pepř

Preparation

Celá pečeně/krájení není potřeba příliš připravovat, dochuťte ze všech stran košer solí a mletým pepřem, aby bylo zcela zakryté.

Předehřejte si Bradley Smoker na 250ºF (121°C), umístěte jej na rošty s tukovým uzávěrem nahoru a uďte ho dřevem Hickory nebo Apple, dokud nedosáhne vnitřní teploty 120ºF (49°C).

Vyjměte z udírny a na předehřátý gril položte celou pečínku tukovým uzávěrem dolů, aby získala krásnou barvu. Překlopte jej na druhou stranu, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 130 °CºF dosáhnout dokonalého medium rare.

Nechte pár minut odpočinout, aby šťáva zůstala uvnitř, a dovařte. Nakrájejte ho proti zrnu, abyste vytvořili steaky (když ho nakrájíte na malé kousky, bude v opačném směru než zrno, takže bude tak měkký, jak jen může být).

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now