Bowl of smoked beef stew

Uzený Dušené hovězí Recept



Mnoho lidí v létě miluje kouření jídla, ale kouřová chuť je také příjemným pohodlím v těch chladných dlouhých tmavých zimních dnech. Vyzkoušejte tento recept na uzenou hovězí maso a budete mít kuřáka Bradleyho po celý rok!

Ingredients

2 libry dušené hovězí maso, nakrájené na palcové kostky

1 PL cukru

1 PL papriky

1 ČL soli

1 ČL mletého černého pepře

1 PL česnekového prášku

2 PL suchého oregana

½ ČL tymiánu

½ lžičky kajenského pepře

2 cibule, nakrájené na kostičky

6-8 mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky

6-8 Střední brambory, oloupané a nakrájené na kostičky

1 plechovka (28 oz/796 ml) nakrájených rajčat

5 šálků hovězího vývaru

1-2 lžíce kukuřičného škrobu na zahuštění

1-2 PL vody

Preparation

Udělejte potěr smícháním cukru a všeho koření. Směsí koření bohatě potřeme dušené hovězí kostky.

Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru.

Dušené hovězí kostky 2 hodiny udit.

Kostky hovězího masa se zbývajícími přísadami (bez kukuřičného škrobu a vody) vhoďte do pomalého hrnce. Vařte při nízké teplotě asi 8 hodin.

Zbývajících asi 15 minut prošlehejte kukuřičný škrob a vodu, abyste vytvořili kaši. To do guláše zašleháme, aby zhoustlo.

Podávejte guláš s čerstvým pečivem.

Podle Steve Cylka