Uzený Dušené hovězí Recept
Mnoho lidí v létě miluje kouření jídla, ale kouřová chuť je také příjemným pohodlím v těch chladných dlouhých tmavých zimních dnech. Vyzkoušejte tento recept na uzenou hovězí maso a budete mít kuřáka Bradleyho po celý rok!
Ingredients
2 libry dušené hovězí maso, nakrájené na palcové kostky
1 PL cukru
1 PL papriky
1 ČL soli
1 ČL mletého černého pepře
1 PL česnekového prášku
2 PL suchého oregana
½ ČL tymiánu
½ lžičky kajenského pepře
2 cibule, nakrájené na kostičky
6-8 mrkve, oloupané a nakrájené na kostičky
6-8 Střední brambory, oloupané a nakrájené na kostičky
1 plechovka (28 oz/796 ml) nakrájených rajčat
5 šálků hovězího vývaru
1-2 lžíce kukuřičného škrobu na zahuštění
1-2 PL vody
Preparation
Udělejte potěr smícháním cukru a všeho koření. Směsí koření bohatě potřeme dušené hovězí kostky.
Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru.
Dušené hovězí kostky 2 hodiny udit.
Kostky hovězího masa se zbývajícími přísadami (bez kukuřičného škrobu a vody) vhoďte do pomalého hrnce. Vařte při nízké teplotě asi 8 hodin.
Zbývajících asi 15 minut prošlehejte kukuřičný škrob a vodu, abyste vytvořili kaši. To do guláše zašleháme, aby zhoustlo.
Podávejte guláš s čerstvým pečivem.
Podle Steve Cylka