Southern Style BBQ Smoked Brisket Recipe

BBQ Southern Style Smoked Brisket Recept



Připravte se na ponoření zubů do konečného zážitku BBQ s naším receptem na uzenou hrudníku v jižním stylu! Toto klasické jídlo, pomalu vařené k dokonalosti a naplněné kouřovou, slanou chutí.

Ingredients

2,5 kg až 3 kg (5 lb až 6 lb) oříznuté hrudník

150 ml ( c) sušený třtinový cukr (před použitím vysušte v troubě)

150 ml ( C) česneková sůl

125 ml (½ c) paprika

45 ml (3 lžíce) pepře

30 ml (2 polévkové lžíce) chilli prášek

15 ml (1 polévková lžíce) mletého hovězího bujonu, mletý zázvor, cibulový prášek, mletý koriandr, kajenský pepř

Francouzská ballpark hořčice (spousta)

Preparation

Hrudník uduste velkým množstvím hořčice.

Smíchejte všechny suché ingredience dohromady, abyste vytvořili maz.

Hrudník pokrytý hořčicí srolujte ve třeni.

Způsob kouření:

Pomocí bisket s příchutí Mesquite udite a vařte přibližně 10 hodin.

Klapka by měla být napůl otevřená a teplota by měla být stálá na 80 °C až 90 °C (180 °F až 200 °F).

Uďte minimálně 4 hodiny nebo déle, v závislosti na tom, jak silnou chuť kouře požadujete.

Občas zkontrolujte spodní tác, abyste se ujistili, že kapky nepřetékají. Pamatujte, že tento kus masa se nejlépe připravuje velmi pomalu a při nízkých teplotách.

Sloužit:

Maso nakrájejte na plátky a podávejte s velkými křupavými rohlíky a kvalitní BBQ omáčkou.

Tip k podávání: BBQ omáčku nikdy nedávejte na maso, podávejte samostatně jako dip.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now