BBQ Southern Style Smoked Brisket Recept
Připravte se na ponoření zubů do konečného zážitku BBQ s naším receptem na uzenou hrudníku v jižním stylu! Toto klasické jídlo, pomalu vařené k dokonalosti a naplněné kouřovou, slanou chutí.
Ingredients
2,5 kg až 3 kg (5 lb až 6 lb) oříznuté hrudník
150 ml (⅔ c) sušený třtinový cukr (před použitím vysušte v troubě)
150 ml (⅔ C) česneková sůl
125 ml (½ c) paprika
45 ml (3 lžíce) pepře
30 ml (2 polévkové lžíce) chilli prášek
15 ml (1 polévková lžíce) mletého hovězího bujonu, mletý zázvor, cibulový prášek, mletý koriandr, kajenský pepř
Francouzská ballpark hořčice (spousta)
Preparation
Hrudník uduste velkým množstvím hořčice.
Smíchejte všechny suché ingredience dohromady, abyste vytvořili maz.
Hrudník pokrytý hořčicí srolujte ve třeni.
Způsob kouření:
Pomocí bisket s příchutí Mesquite udite a vařte přibližně 10 hodin.
Klapka by měla být napůl otevřená a teplota by měla být stálá na 80 °C až 90 °C (180 °F až 200 °F).
Uďte minimálně 4 hodiny nebo déle, v závislosti na tom, jak silnou chuť kouře požadujete.
Občas zkontrolujte spodní tác, abyste se ujistili, že kapky nepřetékají. Pamatujte, že tento kus masa se nejlépe připravuje velmi pomalu a při nízkých teplotách.
Sloužit:
Maso nakrájejte na plátky a podávejte s velkými křupavými rohlíky a kvalitní BBQ omáčkou.
Tip k podávání: BBQ omáčku nikdy nedávejte na maso, podávejte samostatně jako dip.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now