Uzený Hovězí karpaccio Recept
Tato hovězí svíčková svíčková s mesquite s hořčičnou omáčkou, kapary a parmezánem Reggiano je předkrm zastavující show, které zapůsobí na vaše hosty svou bohatou, kouřovou chutí a elegantní prezentací. Tenké nakrájené a podávané s pikantní hořčičnou omáčkou, otřesným kapary a ořechovým parmezánem, je to perfektní začátek jakéhokoli jídla.
Ingredients
500 g (1 lb) čerstvé středově řezané hovězí svíčkové
Kapary
Parmazánové reggiano
Hořčičná omáčka:
15 g (1 polévková lžíce) dijonské hořčice
5 g (1 polévková lžíce) citronové šťávy
5 g (1 lžička) olivového oleje
3 G (½ lžička) med
Preparation
Připravte si hořčičnou omáčku smícháním ingrediencí v malé misce.
Způsob kouření:
Umístěte hovězí svíčkovou na horní mřížku pro udírnu.
Při použití pouze bisket s příchutí Mesquite a generátoru kouře (nepřidávejte teplo) kouřte přibližně jednu hodinu.
Ujistěte se, že je horní ventilační otvor otevřený a snažte se udržovat teplotu pod 30°C (90°F). Možná budete muset otevřít dveře Bradley Smoker, abyste udrželi teplo. Vyjměte panenku z udírny, zabalte do alobalu a na 30 minut zmrazte.
Sloužit:
Odstraňte alobal z hovězí svíčkové a nakrájejte ji na tenké plátky; zmrazení by vám mělo pomoci nakrájet ji na tenké plátky. Plátky položte ozdobně na velký talíř a maso pokapejte hořčičnou omáčkou. Ozdobte kapary a strouhaným parmazánem. Ihned podáváme jako předkrm s plátky bagety nebo krekry.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now