The Perfektní Uzený recept na hrudníky
Výsledky, které získáte z používání vařiče Sous Vide, plus kuřák jsou skutečně špičkové. Sporák sous vide používá metodu vaření vodní lázně, která umožňuje vaření hrudníku při nízkých teplotách. Při vaření této nízké teploty udržuje SOUS Vide regulovanou teplotu na přesně 135F po dobu 44 hodin. Kuřák Bradley tuto metodu vaření pěkně doplňuje tím, že umožňuje dokonale kontrolovaný kouř po dobu 3 hodin. Bruh je doslova roztaven v ústech s pěknou kouřovou chutí.
Ingredients
1 Hrudník
Koření na hrudí
¼ lžičky tekutého kouře (volitelné)
¼ šálku bílého vinného octa
¼ šálku olivového oleje
Použité vybavení:
Sous Vide Anova
Vakuový tmel Anova
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen jeden
Nastavení Bradley Smoker:
Bisquettes: Hunters Blend
Teplota: 226ºF
Časovač kouře: 3 hodiny
Časovač: 3 hodiny
Preparation
Nastavte vařič Anova Sous Vide na 135ºF (57,2ºC) po dobu 44 hodin.
Hrudník silně osolte ze všech stran a vložte do vakuově uzavřeného sáčku.
Přidejte bílý vinný ocet, olivový olej a tekutý kouř, pokud chcete. Vložte hrudí do vodní lázně.
Předehřejte Bradley Smoker na 226ºF (107,8ºC).
Zatímco se udírna zahřívá, vyjměte hrudí z vodní lázně a vložte ji do kbelíku s ledem, aby se nechala 30 minut vychladnout.
Vyjměte hrudí z vakuovaného sáčku, osušte a přidejte další koření, pokud chcete.
Umístěte do udírny na 3 hodiny nebo dokud vnější strana nezíská pěknou barvu.
Nakrájejte hrudí proti srsti a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa
Hunter's
Směs
Rozmarýn, tymián a černý pepř s naším párem bisket z javorového dřeva se zvěřinou, drůbeží, rybami, jehněčím, hovězím masem a zeleninou.
Shop Now