Mesquite Smoked BBQ Beef Ribs Recipe

Mesquite kouřil BBQ hovězí žebra



Je pravděpodobné, že jste zde viděli mnoho receptů na vepřová žebra. Méně populární, hovězí žebra jsou větší a vyžadují nízkou a pomalou přípravu. Tento recept vám však vezme jen 3 hodiny kouření a dopadne skvěle.

Ingredients

1 střed roštu nakrájená hovězí žebra

2 lžíce papriky

2 lžíce bílého cukru

1 lžička soli

1 lžíce chilli prášku

1 lžíce česnekového prášku

1 ½ lžičky suché hořčice

1 lžička mletého černého pepře

1 lžička kajenského pepře

1 lžička mletého kmínu

1 šálek BBQ omáčky

Preparation

Smíchejte koření a cukr a vytvořte kořenící směs.

Sloupněte membránu ze zadní části stojanu žeber. Štědře potřete kořenící směsí celá žebra. Dejte na 2-3 hodiny do lednice.

Nastavte udírnu na 225 °F pomocí bisket s příchutí Mesquite.

Umístěte žebra do udírny a uďte 3 hodiny, nebo dokud vnitřní teplota žeber nedosáhne 190 °F.

Vyjměte žebra z udírny a bohatě je potřete BBQ omáčkou.

Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.

Podle: Steve Cylka

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now