How to Make Smoked Tri-Tip

Jak udělat kouř Tri-Tip



Léčený a šťavnatý a reverzní seared steak! Tento uzený tří-tip se určitě stane jedním z vašich oblíbených.

Ingredients

3 až 5 lb tri-tip

Směs soli a pepře (asi ⅛ šálku každého)

Preparation

Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C) po dobu 15 minut.

Připravte si směs soli a pepře a ochuťte všechny strany masa silnou vrstvou.

Kouřte svůj tri-tip, dokud nedosáhne vnitřní teploty 130 °F (54 °C) (asi 60-90 minut). Můžete použít pekanové biskety.

Když dosáhne této teploty, vyjměte ji z udírny a zabalte do alobalu.

Nyní máte dvě možnosti, jak dokončit přípravu:

Tri-tip nakrájejte na steaky a opečte je na grilu a nechte před podáváním odpočinout.

Nebo si předehřejte grilujte na 500 °F (260 °C) asi 15 minut. Maso zabalte do fólie a položte na gril, dokud nedosáhne požadované vnitřní teploty.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now