Jak udělat kouř Tri-Tip
Léčený a šťavnatý a reverzní seared steak! Tento uzený tří-tip se určitě stane jedním z vašich oblíbených.
Ingredients
3 až 5 lb tri-tip
Směs soli a pepře (asi ⅛ šálku každého)
Preparation
Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C) po dobu 15 minut.
Připravte si směs soli a pepře a ochuťte všechny strany masa silnou vrstvou.
Kouřte svůj tri-tip, dokud nedosáhne vnitřní teploty 130 °F (54 °C) (asi 60-90 minut). Můžete použít pekanové biskety.
Když dosáhne této teploty, vyjměte ji z udírny a zabalte do alobalu.
Nyní máte dvě možnosti, jak dokončit přípravu:
Tri-tip nakrájejte na steaky a opečte je na grilu a nechte před podáváním odpočinout.
Nebo si předehřejte grilujte na 500 °F (260 °C) asi 15 minut. Maso zabalte do fólie a položte na gril, dokud nedosáhne požadované vnitřní teploty.
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now