How to Make Smoked Tomahawk Steak

Jak udělat kouř Tomahawk Steak



V tomto videu Joe kouří nějaký steak Tomahawk a před podáváním ho zakončí na grilu.

Ingredients

Tomahawk steak

Asi ½ lžičky soli na libru

Preparation

*12-24 hodin před přípravou tohoto receptu si připravte steak přidáním ½ lžičky soli na libru steaku, po několika hodinách otočte steak na druhou stranu a posypte solí i na druhou stranu a položte po dokončení v lednici.*

Umístěte steak přímo do udírny, nastavte teplotu vaření na 150ºF (65ºC), dobu vaření 5 hodin, dobu uzení 4 hodiny a na dno přidejte 12 whisky dubových bisket.

Jakmile uplyne čas, vyjměte steak z udírny a umístěte jej na gril a každých 30 sekund jej otočte, vnitřní teplota by po dokončení měla být 135ºF (57ºC).

Až budete hotovi, položte steak na talíř a vychutnejte si ho!

Recept od: Kouření s Joem

Whisky
Dub

Whisky Oak Biquette pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.

Shop Now