How to Make a Smoked Hamburger

Jak vyrobit Uzený hamburger



Hledáte lahodný kouřový hamburger? Nehledejte nic jiného než tento recept od Smokin 's Joe! Tyto hamburgery jsou vyrobeny z hovězího masa, smetany, smetany, smetany, nakrájené cibule a omáčky Worcestershire, jsou tyto hamburgery pomalu vařeny v kuřáku a poté grilované k dokonalosti pro ústní vodu, kouřovou chuť.

Ingredients

1 libra libového mletého hovězího masa krmeného trávou

1 vejce

¼ šálku smetany

1 PL česnekového prášku

1 ČL košer soli

1 ČL mletého pepře

¼ šálku strouhanky

1 Na malé kostičky nakrájená cibule

1 PL worcesterské omáčky

Preparation

Do mísy přidejte hovězí maso, vejce, smetanu, česnekový prášek, sůl, pepř, strouhanku, na kostičky nakrájenou cibuli, worcesterskou omáčku a vše rukama promíchejte.

Rolujte svou hovězí směs, dokud nebude mít tvar koule.

Nakrájejte hovězí směs na čtyři části a poté je rozdrťte do tvaru burgeru.

Vložte své hovězí placičky do udírny, nastavte teplotu vaření na 225ºF (107ºC) a dobu vaření na 1 hodinu a 20 minut a dobu uzení na 1 hodinu a 20 minut.

Jakmile vyprší čas, přineste hamburgery a grilujte je 10 minut.

Jakmile skončí čas grilování, položte je na chleba nebo cokoliv jiného.

Recept od: Kouření s Joem