Jak vyrobit Uzený hamburger
Hledáte lahodný kouřový hamburger? Nehledejte nic jiného než tento recept od Smokin 's Joe! Tyto hamburgery jsou vyrobeny z hovězího masa, smetany, smetany, smetany, nakrájené cibule a omáčky Worcestershire, jsou tyto hamburgery pomalu vařeny v kuřáku a poté grilované k dokonalosti pro ústní vodu, kouřovou chuť.
Ingredients
1 libra libového mletého hovězího masa krmeného trávou
1 vejce
¼ šálku smetany
1 PL česnekového prášku
1 ČL košer soli
1 ČL mletého pepře
¼ šálku strouhanky
1 Na malé kostičky nakrájená cibule
1 PL worcesterské omáčky
Preparation
Do mísy přidejte hovězí maso, vejce, smetanu, česnekový prášek, sůl, pepř, strouhanku, na kostičky nakrájenou cibuli, worcesterskou omáčku a vše rukama promíchejte.
Rolujte svou hovězí směs, dokud nebude mít tvar koule.
Nakrájejte hovězí směs na čtyři části a poté je rozdrťte do tvaru burgeru.
Vložte své hovězí placičky do udírny, nastavte teplotu vaření na 225ºF (107ºC) a dobu vaření na 1 hodinu a 20 minut a dobu uzení na 1 hodinu a 20 minut.
Jakmile vyprší čas, přineste hamburgery a grilujte je 10 minut.
Jakmile skončí čas grilování, položte je na chleba nebo cokoliv jiného.
Recept od: Kouření s Joem