Jak udělat kouř Boční steak
Tento lahodný recept na boční steaky je ideální pro každého milovníka masa. S jednoduchým kořením soli a několika hodinami v kuřáku je tento steak něžný, šťavnatý a plný chuti.
Ingredients
3 libry flank steak
1 ½ lžičky soli
Preparation
Okraje flank steaku odřízněte a zbavte steaku tuku a vláken.
Nasypte sůl na steak, položte steak na stojan a umístěte ho do lednice a nechte 2 hodiny odležet.
Po 2 hodinách použijte papírovou utěrku, abyste steak z obou stran osušili.
Umístěte steak na jiný rošt a vložte jej do udírny. Nechte vařit na 200ºF (93ºC) po dobu 3 hodin a přidejte do udírny 6 bisket.
Po 1 hodině a 50 minutách znovu zkontrolujte steak, jakmile bude mít steak vnitřní teplotu 122ºF (50ºC), vyjměte steak a položte jej na gril a každých 15-30 sekund ho otočte.
Až budete s grilováním hotovi, dejte to na talíř a užívejte si!
Recept od: Kouření s Joem