How to Make Smoked Flank Steak

Jak udělat kouř Boční steak



Tento lahodný recept na boční steaky je ideální pro každého milovníka masa. S jednoduchým kořením soli a několika hodinami v kuřáku je tento steak něžný, šťavnatý a plný chuti.

Ingredients

3 libry flank steak

1 ½ lžičky soli

Preparation

Okraje flank steaku odřízněte a zbavte steaku tuku a vláken.

Nasypte sůl na steak, položte steak na stojan a umístěte ho do lednice a nechte 2 hodiny odležet.

Po 2 hodinách použijte papírovou utěrku, abyste steak z obou stran osušili.

Umístěte steak na jiný rošt a vložte jej do udírny. Nechte vařit na 200ºF (93ºC) po dobu 3 hodin a přidejte do udírny 6 bisket.

Po 1 hodině a 50 minutách znovu zkontrolujte steak, jakmile bude mít steak vnitřní teplotu 122ºF (50ºC), vyjměte steak a položte jej na gril a každých 15-30 sekund ho otočte.

Až budete s grilováním hotovi, dejte to na talíř a užívejte si!

Recept od: Kouření s Joem