How to Make Smoked Filet Mignon

Jak udělat kouř Filet mignon



Připravte se na kulinářské potěšení z těchto uzených filetů mignonských steaků. Tyto jemné řezy jsou marinovány v chutné směsi bylin, koření a bílého vína. Zkušenost v ústech, který je prostě neodolatelný.

Ingredients

2 Filet mignon

1 balení čerstvého tymiánu

2 lžíce másla

¼ šálku vody

¼ šálku olivového oleje

2 PL bílého vinného octa

1 PL papriky

1 lžíce drceného celého černého pepře

1 lžíce košer soli

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 PL mletého koriandru

2 lžičky koprového plevele

2 PL drcených vloček červené papriky

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Skládací kuřácký stůl Bradley

Bradley kuřácké nepřilnavé silikonové podložky

Nástroje Bradley Smoker

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen jeden

Nastavení Bradley Smoker:

Bikety: Pivo

Teplota: 226ºF (107°C)

Časovač kouře: 60 minut

Časovač: 120 minut

Preparation

Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

Do mísy přidejte vodu, bílé víno, olivový olej, papriku, celý černý pepř, česnekový prášek, cibulový prášek, mletý koriandr, kopr, vločky červené papriky a promíchejte. Toto je marináda, ve které budete vařit steak.

Pomocí železné pánve vložte steaky do pánve a nalijte navrch marinádu. Mezi oba steaky vložte čerstvý tymián, přidejte špetku košer soli, másla a nechte 15 minut marinovat v lednici na pánvi.

Umístěte žehličku do udírny na 120 minut nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 150ºF (66ºC).

Recept od: MoodieFoodieTulsa

Pivo
Dřevo

Pivní biskety pro kuřáky Bradley

Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.

Shop Now