Jak vyrobit uzený bourbon Hovězí svíčková recept
Ať už se jedná o dovolenou večeři nebo zvláštní příležitost, je tato uzená bourbon hovězí svíčková tendenci perfektním receptem! Absolutní jídlo pro showstopper pro hosty nebo intimní rande.
Ingredients
2 až 2½ lb oříznuté hovězí svíčkové pečeně
2 nasekané stroužky česneku
2 lžíce bourbonu
½ šálku dijonské hořčice
Hrubě mletý černý a zelený pepř
Kosher mořská sůl
Preparation
Vezměte velký kus plastového obalu a položte na něj panenku.
V malé misce smíchejte česnek, hořčici a bourbon. Naneste rovnoměrně na svíčkovou. Zabalte do plastu a dejte na 60 minut do lednice.
Rozbalte plast a bohatě ochuťte panenku solí a pepřem.
Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.
Vložte panenku do udírny a 60 minut ji uďte. Pro tento recept můžete použít mesquite biskety.
Poté ji vyjměte z udírny a dokončete na grilu. Předehřejte gril na 400 °F (204 °C), přidejte panenku a pečte ji, dokud vnitřní teplota nedosáhne 54 °C (asi 20–30 minut).
Vyjměte z grilu a před podáváním nechte 10 minut odpočinout.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now